impaduriri

Comunicate de presa si evenimente pe tema impaduriri

 • impaduriri. Pădurea Copiilor

  impaduriri

  Bucuresti - 22 decembrie 2021

  Comunicat de Padurea Copiilor

  Asociația Pădurea Copiilor raportează 100.000 de puieți plantați în campania de toamnă 2021, pe o suprafață de aproape 44 de hectare din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. În total au fost plantate ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: comunicat de presa , mediu , padure , padurea copiilor , impaduriri , plantare

  Vezi toate comunicatele de presa despre impaduriri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul impaduriri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la impaduriri. Informatiile despre impaduriri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul impaduriri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la impaduriri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.