#impreunareusim    

Comunicate de presa si evenimente pe tema #impreunareusim

 • #impreunareusim. Ajutam Ingerii Medici

  #impreunareusim

  Baia Mare, Maramures - 17 April 2020

  Comunicat de Publicom

  Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) s-a alăturat luptei împotriva răspândirii coronavirusului. Încă de la debutul pandemiei în România, pentru a veni în sprijinul maramureșenilor, membrii AIM s-au mobilizat și au strâns aproa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: donatii , maramures , covid19 , ajutam ingerii medici , dotare spitale , #impreunareusim

  Vezi toate comunicatele de presa despre #impreunareusim

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul #impreunareusim.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la #impreunareusim. Informatiile despre #impreunareusim cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul #impreunareusim, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la #impreunareusim, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.