(PONT - finanţări, burse, licitaţii) BULETIN INFORMATIV FEBRUARIE 2006

BUCURESTI - 31 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

(www.pontweb.ro) Luna ianuarie a reprezentat o importantă creştere în activitatea observatorului de finanţări PONT. Astfel am realizat pentru prima dată un număr al downloadurilor de şase cifre. Totodată s-a constatat şi o creştere destul de spectaculoasă a numărului membrilor înregistraţi. Totodată numărul membrilor care au devenit inactivi şi implicit au fost scoşi din baza de date se diminuează în continuare, subliniind faptul că şi fidelitatea cititorilor noştri este în continuă creştere.

(PONT - finanţări, burse, licitaţii) BULETIN INFORMATIV FEBRUARIE 2006

Buletin informativ - Februarie 2006

CUVÂNT INTRODUCTIV

Luna ianuarie a reprezentat o importantă creştere în activitatea observatorului de finanţări PONT (www.pontweb.ro). Astfel am realizat pentru prima dată un număr al downloadurilor de şase cifre. Totodată s-a constatat şi o creştere destul de spectaculoasă a numărului membrilor înregistraţi. Totodată numărul membrilor care au devenit inactivi şi implicit au fost scoşi din baza de date se diminuează în continuare, subliniind faptul că şi fidelitatea cititorilor noştri este în continuă creştere.

NOUTĂŢI

PONT a depăşit limita de 4000 de membri inregistraţi
Acest fapt demonstrează încă o dată interesul crescând a societăţii româneşti per ansamblu pentru diferitele oportunităţi prin care pot să-si dezvolte organizaţiile sau cariera personală. PONT doreşte în continuare să îmbunătăţească calităţile serviciilor sale de informare, care rămân desigur gratuite pentru toţi cei interesaţi. Dacă aveţi idei de dezvoltare a site-ului, scrieţi-ne la adresa info@pontweb.ro

Invitaţie: An crucial pentru pregătirea accesării noilor fonduri europene (2007-2013)
Echipa PONT pune în 2006 accent susţinut pe pregătirea pentru accesarea fondurilor structurale şi cele complementare din bugetul de stat prin care peste 56 milioane euro vor fi teoretic orientate numai către activităţi de dezvoltare a ţării în domeniul competitivităţii, dezvoltării regionale, infrastructurii de mediu şi transport, dezvoltării rurale şi a resurselor umane.

Din perspectiva noastră aceste pregătiri vor consta în următoarele
- pe parcursul acestei luni vom lansa un “portal structural”, un loc virtual de informare şi discuţii despre planul naţional de dezvoltare, programele operaţionale, autorităţile de management şi celelalte instituţii implicate în derulare
- prin noua rubrică de ştiri structurale vă vom ţine la curent cu evoluţia procesului de pregătire
- vom dezvolta de asemenea conţinuturi online de tip eLearning pentru a ajuta pe potenţialii beneficiari (cam toate categoriile de organizaţii) să înţeleagă sistemul prin care se pot accesa fonduri, metodele de aplicare, tehnicile, etc.

Vom implica cât de mult posibil toţi actorii acestei pregătiri, pentru ca povestea de sapte ani a Romaniei cu fondurile structurale sa fie una cu succes.

STATISTICI

Număr total cititori înregistraţi: 4.044
Număr cititori noi: 513
Număr vizitatori unici ianuarie: 14.800
Downloaduri ianuarie: 125.135
Downloaduri ultimele 12 luni: 946.215
Oportunităţi publicate: 96
Finanţatori în baza de date: 1.787

PLANURI PENTRU LUNA FEBRUARIE

Lansarea primei versiuni ai Portalului Structural PONT

Prin această lansare dorim să venim în întâmpinarea acelor solicitări care au fost trimise de cititorii noştri şi prin care se interesau de tematica fondurilor europene de după integrare. Această primă versiune vad a loc informării despre procesul de pregătire a gestionării acestor fonduri şi despre acele sectoare care vor fi dezvoltate din aceste surse. De asemenea ştirile vor putea fi comentate, discutate printr-un forum online, unde sunt invitaţi atât cititorii noştri cât şi persoane direct implicate în acest proces.


Despre Impuls XXI

Vizitati site-urile noastre:
www.pontweb.ro - finantari online
www.e-agenda.ro - calendar online
www.unprocent.ro - Programul 1%

Andras FARKAS - coordonator PONT
farkas@pontweb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/impuls-xxi/pont-finantari-burse-licitatii-buletin-informativ-februarie-2006