Cum folosesc liderii de business internaționali tehnologia în business?

BUCURESTI - 9 mai 2016

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Retail, HR

Live site

Peste 30 de speakeri internaționali vin la București pentru a prezenta studii de caz despre folosirea tehnologiei in companiile lor în cadrul conferințelor tematice de business de la Bucharest Technology Week. Desfășurate între 24 și 27 mai, la Athénée Palace Hilton, cele 4 conferințe explorează rolul inovațiilor tech în diferite structuri ale unei companii.

Cum folosesc liderii de business internaționali tehnologia în business?

Locurile sunt limitate, iar ultimele discounturi sunt valabile până, miercuri, 11 mai. Agenda și înscrierile sunt disponibile pe www.techweek.ro.

Cum se dezvoltă inovația în Formula 1

Innovation Summit (24 mai) aduce laolaltă speakeri cu experiență în domenii diverse, de la muzică la Formula 1 pentru a discuta cum ajută dezvoltarea inovației. Printre spekeri se numără Dr. Geoff McGrath - Chief Innovation Officer la McLaren Applied Technologies și Kelly Snook – Co-Director al Mi.Mu Gloves, mânușile care sintetizează muzica prin mișcările mâinii, folosite de Ariana Grande în concerte. Alte teme discutate includ design thinking, design industrial și modele de inovație folosite cu succes în România, un exemplu fiind muzicianul Zoli TOTH prin intermediul noului său concept, Zoli TOTH Project – prin care realizează muzică folosind obiecte printate 3D.  

Speakerii de la Brands+Tech Summit (25 mai) includ specialiști internaționali din agenții de consultanță în branding și din companii cunoscute la nivel mondial, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra celor mai noi tehnologii folosite de profesioniștii de marketing. Printre speakeri se numără Javier Sanchez Lamelas - Fondator și CEO al Top Line MARTKETING. Înainte să își înființeze propria firmă de consultanță, Lamelas a câștigat alături de echipa sa 24 Cannes Lions (distincție acordată campaniilor de publicitate), în calitate de Vice-Președinte al Coca-Cola Europa. Printre celelalte topicuri se numără folosirea tehnologiilor emergente în digital media, utilizarea realității virtuale în cercetări de marketing, neuromarketing și trenduri în digital marketing.

 

Aplicații și sisteme informatice conectate

În cadrul Enterprise-IT Summit (26 mai) participanții vor dezbate modul în care tehnologia va influența dezvoltarea de noi produse și servicii, care să eficientizeze activitatea. Printre speakeri se numără și Ian Forrester – Senior Producer la BBC R&D Department, care va prezenta ideea de Visual Perceptive Media, un concept care va schimba actiunea filmului la care te uiți în funcție de caracteristicile și preferințele tale, stocate în prealabil în cloud. Printre temele de discuție se numără Big Data & Machine Learning, Internet of Things & M2M, Securitate în Cloud și Data Encryption.

La Java Dev Summit (27 mai) participanții vor afla care sunt ultimele update-uri aduse platformelor JDK 9 și Spring Framework 4.3 & 5.0 de la speakerii internaționali și locali. Printre speakeri se numara și Juergen Hoeller – Spring Framework Lead la Pivotal, co-fondatorul proiectului Spring Framework, una dintre cele mai populare aplicații de Java pentru enterprise. Alte topicuri includ printare 3D cu Java, securitate în Apache Sling și Java Hotspot Virtual Machine.

Înscrierea la conferințele de la Athénée Palace Hilton include și acces în expoziția Bucharest Technology Week, desfășurată între 27 și 29 mai (vineri, sâmbătă și duminică) în Piața George Enescu – Ateneu. Aici participanții vor putea interacționa și testa mașini electrice și hibride, roboți, gadget-uri, device-uri, soluții de transport electric, soluții de printare 3D, soluții de smart homes și multe altele.

Programul săptămânii și înscrierea pentru eveniemente e disponibilă pe www.techweek.ro.

Conferințele sunt susținute de AMD în calitate de Partener al Innovation Summit, iQOS în calitate de Partener al Brands+Tech Summit, Siemens în calitate de Partener al Enterprise-IT Summit și ING în calitate de Partener al Java Dev Summit, iar Metro Systems, Luxoft, Endava și Romstal susțin evenimentul în calitate de sponsori. Partenerii digitali sunt Kubis Interactive și TheCon. Asociații și instituții partenere: ANIS, ARIES, Netherlands Romanian Chamber of Commerce, IAA, SNSPA, Universitatea București

Parteneri media principali Bucharest Technology Week: Kiss FM, Playtech, Zon@ IT

Parteneri media Bucharest Technology Week: Adhugger, Agora.ro, Androidro.ro, Bucharest City App, Business24, Business Arena Magazin, Calatoria Perfecta, Revista CARIERE, Comunicatedepresa.ro, Eskape, Forbes, Goingout.ro, Grand Cinema, Hotnews, Ibusiness, IQads, Inoras.ro, Institutul de Marketing, IT trends, Itchannel.ro, Learning Network, Market Watch, Marketing Solutions, Romanian Start Ups, Sapte Seri, SMARK, SolutiiPC.ro, Tech café, Tech Hub, Thetrends.ro, Urban.ro, Ziare.com.