Landor + Wolff Olins + Siegel+Gale = 100 de ani de experienţă în strategie de brand

BUCURESTI - 6 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Media / Publicitate, Retail

Brand Managers Summit, cel mai relevant eveniment dedicat creșterii brandurilor, are loc pe 13 Mai la Radisson Blu București și, timp de o zi, reunește o selecție a celor mai performanți consultanți internaționali specializați în strategie de brand, reprezentanți ai unor companii de prestigiu la nivel global.

Brand Managers Summit 2014

Landor Associates, Wolff Olins și Siegel+Gale, cele mai renumite companii internaționale în materie de consultanță de brand vor fi prezente în cadrul evenimentului prin Alexander Schröder, Executive Director of Strategy, Robert Jones, Head of New Thinking, respectiv Philip Davies, President EMEA. Alături de companiile lider deja menționate, prezența altor 6 nume cu greutate, printre care Deloitte, EffectiveBrands și Centrade Saatchi&Saatchi, completează lista experților ce vor participa la Brand Managers Summit.

Pentru o perspectivă cât mai bine conturată, agenda evenimentului este structurată pe două direcții principale: partea propriu-zisă de conferință, în care invitații vor susține sesiuni care vor aborda o arie largă de concepte si strategii de brand de actualitate, și partea de workshop-uri, în care participanții vor avea ocazia de a aprofunda subiectele dezbătute, prin studii de caz aplicate.

Sesiunile Brand Managers Summit cuprind seminarii care introduc viziunea strategică din spatele procesului de construcție al unui brand puternic, dar și provocările pe care acesta va trebui să le depășească în viitor. Astfel, Gabriela Salinas (Global Brand Manager Deloitte) vorbește despre noi modalități de diferențiere a brandurilor și adaptare la un mediu din ce în ce mai complex printr-o poziționare condusă de valori. Guy Champniss (Associate Professor on Consumer Behaviour, Henley Business School) prezintă rezultatele ultimelor cercetări în ceea ce privește comportamentul consumatorului și cum aceste cercetări pot ajuta în construirea unor relații mai profunde a brandurilor cu publicul țintă, în timp ce Nataljia Schoorlemer (Director and Global Practice Leader Purposeful Positioning, EffectiveBrands) va prezenta principalele concluzii referitoare la cele mai eficiente modalități de reorganizare a activităților de marketing, ale celui mai complex studiu de marketing realizat la nivel mondial, intitulat Marketing 2020.

Totodată, câștigătorul premiului „Speaker of the Year”, oferit de Asociația coach-ilor, trainerilor și consultanților profesioniști, Andrew Thorp, va vorbi despre puterea storytelling-ului și cum această nouă abordare ajută companiile să comunice într-un mod cât mai autentic.

Subiectele aprofundate în cadrul workshop-urilor aplicate abordează cele mai actuale concepte din marketing precum purposeful positioning/poziționarea orientată în jurul unui scop amplu, bazată pe valori, building brand comunities/comunități construite în jurul unui brand, storytelling/arta transmiterii eficiente a mesajelor și co-creation/procese de co-creație.

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată la www.brandmanager.ro/agenda.

Brand Managers Summit se adresează către 250 de Brand Manageri și Marketing Manageri din toate marile companii din România, fiind prezenți specialiști de marketing și din agenții, dar și antreprenori, care caută noi soluții de creștere a propriilor branduri.

Un element de noutate este posibilitatea participanților la eveniment de a interacționa cu speakerii și cu ceilalți participanți prin intermediul aplicației Yammer, pusă la dispoziție de către Microsoft, partenerul evenimentului.

Accesul se face pe baza unei înscrieri pe site-ul Brand Managers Summit,  iar până la sfârșitul săptămânii doritorii pot beneficia de prețuri cu 20% discount.

Despre UNIVERSUM EVENTS

Brand Managers Summit este un eveniment concept, desfășurat la Radisson Blu pe data de 13 mai 2014, aflat sub semnătura Universum Events – companie specializată în jurul conceptului de Event Architecture. Universum Events este și organizatorul evenimentelor : „Innovation Summit”, singurul eveniment dedicat inovației în business, desfășurat în data de 3 Iunie 2014, și „Internet & Mobile World”, cel mai mare eveniment de tehnologie digitală din România, a cărui dată de desfășurare este 8 – 9 Octombrie 2014.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/imworld/landor-wolff-olins-siegel-gale-100-de-ani-de-experienta-in-strategie-de-brand