Trei CEO ai celor mai importante companii globale in inovatie sustin workshopuri si seminarii la Innovation Summit 2014

BUCURESTI - 28 mai 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, IT&C, Media / Publicitate

Live site

Innovation Summit, evenimentul dedicat in exclusivitate inovatiei in business, este la a doua editie si va avea loc pe 3 Iunie la Radisson Blu Bucuresti. Inovatia este un instrument de business cheie pentru cresterea profitabilitatii unei companii pe termen lung, perspectiva dezvoltat in detaliu pe parcursul Summit-ului. Kamal Hassan (Presedinte si CEO Innovation 360 Institute), Florian Peter (CEO Mandalah) si Guido Woska (CEO Designit) sunt trei dintre speakerii cu un profil de peste 20 de ani in inovatie, care vor prezenta pas cu pas tehnici si metodologii folosite pentru a crea proiecte de inovatie memorabile.

Alaturi de acestia, sesiuni interactive vor sustine si Philippe Poirier (R&D Director, Rekitt Benckiser), Harvey Wade (Director of Innovation Strategy, Mindjet), Florin Paun (Innovation Director, ONERA – The French Aerospace Lab).

Subiectele dezvoltate de speakeri vor fi dublate de exemple concrete, studii de caz si vor raspunde la intrebari precum:

Noua paradigma in inovatie – Cum poti sa cresti branduri care adauga valoare in viata oamenilor?;  Cum sa sprijini cultura inovativa a organizatiei tale? Cum sa fii un lider care ii inspira si pe ceilalti sa inoveze?; Cum poti genera mai mult decat inovatie de produs, inovatia experientelor care fidelizeza clientii?; Cum poti folosi “crowdsorcing-ul” pentru a creste capacitatea de a inova?; Care sunt fundamentele, instrumentele si “actorii” implicati in inovatia colaborativa? Cum poti sa exploatezi la maxim potentialul unui proiect folosind “open innovation”?

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată la www.innovationsummit.ro/agenda.

Sesiunile de networking si interactiunea directa dintre participanti si speakeri sunt facilitate de aplicatia Yammer,  pusă la dispoziție de către Microsoft, partenerul evenimentului.

Partenerul media al Summitului este Romania-Insider.com

Innovation Summit se adreseaza unui mediu de leaderi vizionari format din antreprenori, persoane de decizie, inovatori si creativi care inteleg nevoia si iminenta adoptarii demersurilor de inovare in procesele de business.

Accesul la eveniment se facepe baza de inscrieri online, iar optiunea Regular Registration este activa pana pe 30 mai la http://innovationsummit.ro/register

Despre UNIVERSUM EVENTS

Innovation Summit este un eveniment concept, desfășurat la Radisson Blu pe data de 3 Iunie 2014, aflat sub semnătura Universum Events – event architects. Universum Events este și organizatorul „Internet & Mobile World”, cel mai mare eveniment de tehnologie digitală din România, a cărui dată de desfășurare este 8 – 9 Octombrie 2014.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/imworld/trei-ceo-ai-celor-mai-importante-companii-globale-in-inovatie-sustin-workshopuri-si-seminarii-la-innovation-summit-2014