In ritm de hip hop

Bistrita - 11 iulie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dupa un real success obtinut cu primele doua editii de cursuri intensive “ Summer Dance”, scoala de dans In Action - Bistrita organizeaza cea de-a treia editie a acestui curs, care va avea loc in Bistrita , in perioada 13-17 iulie 2009. Cursul va cuprinde 5 stiluri de dans, respectiv hip-hop,breaking, popping lyrical si locking, toate facand parte din streetdance.

Cursul va fi sustinut de catre instructorii scolii de dans \'In Action\', si anume
Dora Incert si Manzat Ionut (Kidu), care au o vasta experienta in domeniu , fiind apreciati
pentru modul in care percep dansul. Acesta va cuprinde doar pasii de baza a fiecarui stil de dans, precizat mai sus

Scopul acestui curs intensiv este de a-i face pe cursanti sa perceapa dansul si cu sufletul nu doar sa-l execute, sa le trezeasca dorinta de cunoastere si aprofundare in acest domeniu sau chiar de redescoperire a unor talente ascunse ori uitate.


Despre In Action Dance School

Scoala de dans In Action este singura si unica scoala de street dance si break dance din orasul Bistrita, infiintata in septembrie 2007. Scopul principal al scolii de dans este sustinerea acestei forme de arta atat in orasul nostru cat si in cele invecinate, prin promovarea ei si cresterea industriei la un nivel ridicat.
Despre Street-Dance
Principalele caracteristici ale streetdance-ului sunt libertatea de miscare, improvizatia, expresivitatea sau ceea ce intelegem prin \'freestyle\'. Tocmai pentru ca reteta de baza este nonconformismul, streetdance-ul evolueaza constant, pana la a deveni chiar un sinonim al sporturilor extreme.
Breakdance, popping, locking, hip-hop, funk si house dance sunt cateva dintre stilurile clasice care se imbina armonios inca din anii \'70 sub cupola street dance. In ultimul timp s-au dezvoltat insa si alte stiluri ale aceleiasi categorii, inspirate de sound-uri total opuse genului freestyle. Astfel, au luat nastere asa-numitele krumping si street-jazz.
Inscrierile se fac pe site : www.clubinaction.com sau la numarul de telefon 0756956774 - Dora Incert

Dora Incert
Manager
Scoala de dans In Action
Tel :0756.956.774


Oana Morutan
PR Manager
Scoala de dans In Action
Tel : 0747.220.751

e-mail: inaction_streetdance@yahoo.com
www.clubinaction.com

e-mail: dora@clubinaction.com