Incepe vara in pasi de dans !

Bistrita - 18 iunie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment


Dupa un success bine meritat cu primul workshop si concurs de street dance “Let’s Get Funky” , scoala de dans In Action - Bistrita organizeaza cea de-a doua editie a acestui eveniment, care va avea loc in Bistrita , in perioada 19-21 iunie 2009.

Incepe vara in pasi de dans !

Workshopul va cuprinde 5 stiluri de dans, respectiv hip-hop, lyrical, krump, dancehall si locking, toate facand parte din streetdance si va fi sustinut de catre instructorii scolii de dans In Action, si anume Dora Incert si Manzat Ionut (Kidu), care au o vasta experienta in domeniu , fiind apreciati pentru modul in care percep dansul. Acesta va cuprinde doar coregrafii pe stilurile de dans precizate mai sus, iar pretul este de 40 Ron/ persoana.


Concursul, care in aceasta sfera poarta numele de battle, este organizat in cadrul
workshopului de streetdance Let's get funky, sustinut in perioada 19 - 21 iunie 2009 si se va desfasura in data de 19 iunie 2009, in Club Infinity- Bistrita, ora 20:00. Genul concursului este 1 versus 1 mixt, adica fete si baieti, juriul fiind format din trei membri, si anume Dora Incert- instructor coregraf In Action Bistrita, Kidu- instructor/ coregraf In Action Bistrita si Tud- instructor/ coregraf Urban Legends Cluj Napoca.


Scopul acestui workshop este de a-i face pe cursanti sa perceapa dansul si cu sufletul nu doar sa-l execute, sa le trezeasca dorinta de cunoastere si aprofundare in acest domeniu sau chiar de redescoperire a unor talente ascunse.

Despre In Action Dance School

Scoala de dans In Action este singura si unica scoala de street dance si break dance din orasul Bistrita, infiintata in septembrie 2007. Scopul principal al scolii de dans este sustinerea acestei forme de arta atat in orasul nostru cat si in cele invecinate, prin promovarea ei si cresterea industriei la un nivel ridicat.


Proiecte:
* In vara anului 2008 scoala de dans In Action a pus bazele primului workshop de acest gen, “ Summer Dance” ,format din doua editii. Proiectul a fost o reusita si un start in astfel de evenimente, cererea in urma lui fiind din ce in ce mai mare.
* In august 2008, In Action in colaborare cu scoala de dans StreetBeat – Bucuresti a organizat al doilea workshop de street dance cu renumitul coregraf Mircea Ecxarcu – unul dintre cei mai buni coregrafi de street dance din tara, rezultatul fiind de mare success.
* In toamna aceluias an , In Action a organizat unul dintre cele mai mari concursuri de street dance si break dance din tara, sub numele de “Suburban Fest”, avand ca participantii peste 200 de dansatori din toate colturile tarii.
* Octombire 2008 a adus la Bistrita cel de-al doilea proiect “Workshop Tour” in colaborare cu StreetBeat Dance School – Bucuresti, unde din nou coregraful Mircea Ecxarcu a impartasit din experienta sa tinerilor iubitori de dans.
* In primavara anului 2009, scoala de dans In Action din nou in colaborare cu scolile de dans StreetBeat si HardBeat Bucuresti , organizeaza pentru prima data la Bistrita , cel mai mare proiect de pana acum , “Cupa liceelor la street dance 2009” .
* In Martie 2009 are loc prima editie a workshopului si concursului “Let’s get funky”.


Despre Street-Dance
Street Dance-ul este una din formele contemporane de arta si contine o gama larga de stiluri, cunoscute sub denumirea de dansuri “de strada”, care a evoluat initial in afara studiourilor de dans si a ajuns acum la un nivel competitional deosebit de inalt. Ideea de workshop porneste din nevoia de pregatire in afara orelor de curs si da rezultate atat pe termen scurt, imbogatind cunostintele dansatorului, cat si pe termen lung, crescand nevoia acestuia de documentare personala. Dintre stilurile de street-dance ce se bucura de succes amintim breakdance, hip-hop, popping, locking, krumping, new style, lirycal.

Inscrierile se fac pe site : www.clubinaction.com sau la numarul de telefon 0756956774 - Dora Incert

Dora Incert
Manager
Scoala de dans In Action
Tel :0756.956.774


Oana Morutan
PR Manager
Scoala de dans In Action
Tel : 0747.220.751
e-mail: dora@clubinaction.com