ComunitateaERP lanseaza rubrica Fonduri Structurale 2014 – 2020

BUCURESTI - 11 decembrie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Tehnologie

„România va începe în acest an implementarea fondurilor europene alocate pentru perioada de programare 2014 – 2020”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, după participarea la reuniunea Consiliului Afaceri Generale.
Sursa: Ministerul Fondurilor Europene, 20 noiembrie 2014

ComunitateaERP lanseaza rubrica Fonduri Structurale 2014 – 2020
 România va începe în acest an implementarea fondurilor pentru perioada 2014 - 2020 

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici

ComunitateaERP lanseaza rubrica Fonduri Structurale 2014 – 2020 pentru ca vom contribui activ la derularea noii runde de proiecte ERP implementate cu fonduri structurale. Vom strabate impreuna pas cu pas drumul de la idee la implementare, ajutandu-va sa ganditi din timp strategia schimbarii si a implementarii unui sistem informatic integrat in firma dumneavoastra.

Pentru ca autoritatile sunt inca in proceduri de elaborare, ComunitateaERP va folosi acest timp impreuna cu dumneavoastra pentru a pregati din timp detaliile de business, cerintele tehnice si bugetele aferente astfel incat in momentul cand se va da start la depunerea cererilor de finantare totul sa fie deja pregatit.

Vom folosi in procesul pregatirii experienta acumulata in ultimii ani si vom invata despre greselile cele mai comune, despre erorile si riscurile asumate in proiectele vechi si ne vom asigura ca acum vom face lucrurile mai bine.

ComunitateaERP va contribui activ la imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii din Romania printr-o absortie a fondurilor structurale 2014 – 2020 mai mare.

Despre IN Business Solutions

ComunitateaERP.ro este spatiul de dezvoltare, informare, comunicare si socializare al celor direct interesati de solutiile ERP si raspunde necesitatilor specifice ale managerilor cu responsabilitati de decizie, de dezvoltare si de investitie, indiferent de stadiul de informare si de domeniul de activitate, precum si ale specialistilor - producatori, furnizori si consultanti din domeniu.