Inchirieri de autoutilitare international, fara sofer si fara limita de kilometri

BUCURESTI - 22 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Firma AG Intermed SRL va ofera servicii de inchirieri de autoutilitare fara sofer intern si international, acum si online printr-un simplu click, puteti face o rezervare rapida cu livrare imediata la adresa solicitata.

In majoritatea domeniilor de afaceri in comert ai nevoie de autoutilitare, dar nu de fiecare data renteaza achizitia unei astfel de masini. Si cu toate acestea ai nevoie de mobilitatea de ati transporta rapid si in siguranta marfa pana la destinatie.

Firma noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu de inchirieri, si anume inchirieri de autoutilitare fara sofer, international fara limita de kilometri la cele mai mici preturi.

Puteti oricand sa inchiriati o autoutilitara de la firma noastra, fie ca sunteti firma sau persoana fizica, fie ca transportati marfa, mobila sau bunuri personale, noi va putem inchiria autoutilitare fara sofer de diferite dimensiuni pentru transport in tara sau in Uniunea Europeana.

Pentru siguranta si confortul clientilor nostri, autoutilitarele se inchiriaza cu asistenta rutiera 24h/24h in toata Uniunea Europeana si cu livrare/preluare la domiciliul clientului. 

Toate autoutilitarele se conduc cu permis categoria B si vin echipate corespunzator anotimpului iarna/vara.

Cand ai nevoie de autoutilitare, uita de favoruri, de ajutor din partea cunoscutilor cand poti sa faci totul ca un profesionist. Alege tipul de utilitara si inchiriaza, totul la un pret ofertant.

Pentru mai multe detalii cu privire la modele, dimensiuni si preturi, precum si rezervarea online a unei autoutilitare consultati site-ul nostru www.inchirieri-autoutilitare.ro

Despre Inchirieri Autoutilitare

Inchirieri de autoutilitare fara sofer international