Asociatia INCOMING ROMANIA, membra ETOA

BUCURESTI - 2 februarie 2017

Comunicat tip General in Turism

Asociatia Incoming Romania (AIR) impreuna cu 13 dintre membri sai, toti tour-operatori de incoming din Romania, au devenit membri ai Asociatiei Tour-Operatorilor Europeni (ETOA). Discutiile au debutat in urma participarii reprezentantilor asociatiei Incoming Romania la World Travel Market - Londra, in noiembrie 2016, iar parteneriatul a fost finalizat la inceputul acestui an.

Cele 13 agentii tour-operatoare romanesti care au devenit membri ETOA si care faceau deja parte din asociatia Incoming Romania sunt: Covinnus Travel, Exact Tours, Rolandia Travel, TravelMaker, Top Tours Romania, Sunny Travel, George Turism, Encyclopedia Tours, Ciao Romania, Carpathian Travel Center, Hello Bucovina Travel&Tours, Camira Events&Travel si Travel Selector.

 

Avand mai mult de 800 de membri, generand reprezentare la nivel de guvernare si  influentand politicile si legislatia turismului european, ETOA reprezinta un atu important pe cartea de vizita a oricarei companii de turism care promoveaza Romania turistilor straini. Parteneriatul dintre cele doua asociatii va oferi membrilor activi o platforma generoasa de networking si contractare, reusind astfel sa consolideze si sa duca la un nivel superior profilul activitatii de incoming in Romania.

 

In opinia reprezentantilor asociatiei, Romania trebuie sa devina o destinatie importanta pentru turismul mondial, iar tour-operatorii romani au nevoie de deschiderea si posibilitatile de cooperare pe care le ofera o asociatie internationala de talia ETOA.

Despre Incoming Romania

AIR este asociatia companiilor de turism din Romania care isi doresc sa construiasca un sector de incoming puternic si sustenabil in cadrul industriei de turism nationale. AIR reprezinta membrii sai la nivel national, european si international, actionand unitar pentru a promova Romania ca si o destinatie aparte in lume, pentru a imbunatati cadrul legislativ al sectorului de incoming, pentru a initia un dialog constructiv intre toti participantii implicati si pentru a oferi acestora o platform comuna de networking si dezvoltare.

Constantin Maerean
Secretar General
Asociatia Incoming Romania

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/incoming-romania/asociatia-incoming-romania-membra-etoa