Infiintarea Asociatiei Incoming Romania

BUCURESTI - 12 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Turism, HoReCa

Asociatia s-a creat din nevoia membrilor sai de a se implica, pe fondul pasivitatii autoritatilor, in identificarea si rezolvarea problemelor specifice cu care se confrunta turismul de incoming in Romania.

COMUNICAT DE PRESA

          In data de 02.11.2015, prin Hotararea Nr.99830 a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, s-a infiintat ASOCIATIA INCOMING ROMANIA, prin reunirea a 14 membri fondatori, persoane juridice romane, implicate in domeniul primirii de turisti straini in Romania, numit turism receptor sau de primire (recunoscut pe plan international drept  turism de "incoming" sau de "inbound").

         Asociatia isi propune ca principale obiective:

- sustinerea si recunoasterea turismului de incoming in Romania ca export de servicii turistice

- promovarea si recunoasterea Romaniei ca destinatie turistica specifica si unica, prin valorile sale traditionale si moderne

        Asociatia s-a creat din nevoia membrilor sai de a se implica, pe fondul pasivitatii autoritatilor, in identificarea si rezolvarea problemelor specifice cu care se confrunta turismul de incoming in Romania.

       Asociatia este deschisa tuturor operatorilor economici romani, care activeaza in incomingul romanesc,  isi doreste sa devina o voce puternica, comuna si sa participe la dialogul cu autoritatile nationale si locale  implicate, pentru a imbunatati conditiile de desfasurare a turismului de incoming in Romania.

       ASOCIATIA INCOMING ROMANIA este condusa de un Consiliu Director, avand ca presedinte pe Dl Doru OPREA (Come & Go Corporate Travel) si prim vicepresedinte pe Dl Dan PENCIU (Travelmaker)

Bucuresti

11.11.2015

Consiliul Director al Asociatiei Incoming Romania

 

Despre Incoming Romania

Asociatia Incoming Romania
Str. Caderea Bastiliei Nr 56-58, Sector 1, Bucuresti
Mail : contact@incomingromania.org
Tel : 0722-170.024, 0722-331.955

Taguri: horecaincomingtursim
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/incoming-romania/infiintarea-asociatiei-incoming-romania