Start-upul românesc care a lansat un model ChatGPT pentru fiscalitate și contabiltate, gratuit

Cluj Napoca - 3 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, Tehnologie

Incorpo.ro a reușit sa dezvolte un model de ChatGPT pentru fiscalitate si contabilitate, pe care l-au lansat, in mod public, prin intermediul serverului acestora de discord, si care va fi adaugat in site-ul acestora.

Societatea INCORPORO S.R.L - Mascota

Societatea INCORPORO S.R.L - Mascota

 Lucrez in IT de la 13 ani, cand dezvoltam servere de jocuri pentru copii in Minecraft. De atunci, mi-am dezvoltat pasiunea, si am ajuns sa lucrez la proiecte cu organizatii precum PepsiCo, Reporters Sans Frontières, Expo2020. Modelele AI au ajuns sa fie extrem de capabile, iar evolutia in domeniu este enorma. Primul model GPT3 (care sta la baza modelului GPT3.5 pe care functioneaza ChatGPT) a fost lansat in finele anului 2019, si imi aduc aminte cand incercam (cu greu) sa filozofez cu el. 

Stefan-Lucian Deleanu

Prefata

Ultimii ani au adus dezvoltari semnificative in domeniul informatic: Aparitia inteligentei articiale capabila sa genereze text si sa raspunda la intrebari in limbaj natural a insemnat o modificare de paradigma in randul anteprenorilor si pasionatilor de tenhologie.

Incorpo.ro a dezvoltat in ultimele luni un model numit MinervaAI, care este capabil sa ajute anteprenorii, in mod gratuit, in teme despre fiscalitate, anteprenoriat, si contabilitate.

Cum functioneaza?

Compania foloseste aceiasi tehnologie care a transformat ChatGPT in produsul care a ajuns cel mai rapid la 1 milion de utilizatori, intrecand astfel companii unicorn precum Uber sau Bolt.

Imbogatim cunostintele primare a modelului OpenAI in baza informatiilor din surse publice, carti pe care le-am digitalizat, precum si informatii din baza de date interna a Incorpo.ro.

De ce?

  

Lucrez in IT de la 13 ani, cand dezvoltam servere de jocuri pentru copii in Minecraft. De atunci, mi-am dezvoltat pasiunea, si am ajuns sa lucrez la proiecte cu organizatii precum PepsiCo, Reporters Sans Frontières, Expo2020.

Modelele AI au ajuns sa fie extrem de capabile, iar evolutia in domeniu este enorma.

Primul model GPT3 (care sta la baza modelului GPT3.5 pe care functioneaza ChatGPT) a fost lansat in finele anului 2019, si imi aduc aminte cand incercam (cu greu) sa discut pe diverse teme filozofice cu AI-ul. Chiar si atunci, modelul era promitator, dar nu era nicicum capabil sa fie lansat pe piata, intr-un format accesibil pentru utilizatori.

De atunci, compania OpenAI a imbunatatit model, si acum putem discuta de o solutie capabila sa fie implementata pe piata, in mod public. Compania noastra a construit deasupra aporturilor lor, si este acum capabila sa ajute anteprenorii, in mod gratuit, prin intermediul tehnologiei AI.

Desi inca nu discutam de un produs fara probleme, sau fara bug-uri, potentialul este enorm, si ne apropiem in fiecare zi de o solutie stabila.

 

Compania a lansat bot-ul prin intermediul platformei de chat Discord, pe care o folosesc datorita simplitatii si popularitatii in ale tehnologiei.

Cum este tot posibil?

Ne folosim de veniturile castigate din proiectele noastre for-profit (spre exemplu, automatizarea de inregistrare a societatilor in Romania, precum si contabilitatea automatizata) ca sa generam cashflow-ul necesar cat sa putem investi semnificativ in dezvoltare. Scopul nostru pe termen lung este sa imbunatatim in mod concret situatia birocratica in tara, si modul in care putem oferi asta e furnizand solutii inovatoare, la preturi accesibile.

Pana acum, am reusit sa furnizam in mod gratuit o solutie care permite anteprenorilor sa obtina informatii despre societatile comerciale din Romania (date financiare, intrari in monitorul oficial, dosare in instanta, etc), dar si robotul si comunitatea de anteprenoriat de pe discord, unde anteprenorii se pot bucura de modelul nostru AI.

Incorpo.ro

Incorpo.ro este o unealta de simplificare a proceselor birocratice din Romania, de la automatizarea procesului de inregistrare in registrul comertului (onrc), pana la realizarea complet automata a contabilitatii primare, care de altfel prezinta cea mai mare dificultate in procesul de contabilizare a firmelor.

Testeaza robotul chiar acum: https://discord.gg/5tDCg28scp

Media Kit: https://r2.incorpo.ro/press/28.02.2023-PRESS.zip

Incorpo.ro a reușit sa dezvolte un model de ChatGPT pentru fiscalitate si contabilitate, pe care l-au lansat, in mod public, prin intermediul serverului acestora de discord, si care va fi adaugat in site-ul acestora.

Despre Incorporo

Platforma online www.incorpo.ro, societate comerciala in curs de inregistrare. Fara angajati. Dezvoltat de o echipa de peste 10 oameni.

Taguri: start-upincorpo.rochatgpt
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/incorporo1/start-upul-romanesc-care-a-lansat-un-model-chatgpt-pentru-fiscalitate-si-contabiltate-gratuit