Targul de covoare de Pasti la Incov Alba-Iulia in perioada 20-21 martie 2010

Alba Iulia - 18 martie 2010

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

In perioada 20-21 martie (sambata si duminica) unicul producator de covoare din Romania, Incov Alba-Iulia, va organiza un nou targ cu vanzare la magazinul din incinta fabricii.

Targul de covoare de Pasti la Incov Alba-Iulia in perioada 20-21 martie 2010

Este un targ pe care Incov Alba-Iulia il organizeaza pentru toti cei care doresc sa cumpere covoare de calitate, confectionate din materiale naturale (lana si matase) la preturi speciale. Pe perioada celor 2 zile de targ se vor face reduceri de pana la 80%, fiecare cumparator va primi un cadou din partea Incov, iar la fiecare 2 ore se vor organiza tombole cu surprize .

Iar premiul cel mare este un sejur la Viena de 5 zile pentru 2 persoane.

Targul se adreseaza in egala masura persoanelor fizice care vor sa-si amenajeze locuinta, cat si companiilor care cauta sa-si intregeasca imaginea prin covoare personalizate cu sigla firmei. Mai exact, ne adresam oricui doreste un covor personalizat. Pentru ca realizam orice desen pe orice culoare si pe orice dimensiune.

Cei care doresc sa ne viziteze targul din incinta fabricii Incov Alba-Iulia o pot face in zilele de 20 si 21 martie (sambata si duminica) intre orele 9-18 la sediul nostru din strada Gheorghe Sincai, nr. 12, Alba-Iulia, judet Alba.

Despre Incov S.A.

Incov Alba-Iulia – Tesut cu drag.


Ovidiu Poparlan, (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)