Campanie aniversara incubator107

BUCURESTI - 15 martie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La implinirea a 2 ani de activitate, Asociatia Macaz isi doreste sa le multumeasca mesterilor ce au facut parte din proiectul incubator107 in 2012.
Mesterii si mentorii preferati de catre public vor fi rugati sa sustina ateliere in luna aprilie. O alta parte din cadou vor fi donatiile stranse in aceasta perioada cu ajutorul carora isi vor putea duce pasiunea la urmatorul nivel.

Campanie aniversara incubator107
 Un incubator cu invataminte, prietenie, entuziasm si generozitate, care implineste 2 ani de zile. Si tot nu ne vine sa credem! 

incubator107

In aprilie 2013 incubator107 implineste 2 ani. Impreuna cu voi am gasit in fiecare un talent, am invatat cot la cot, am nascocit lunile tematice si v-am incurajat sa calatoriti. Ati gasit motivarea sa va dati demisia, sa fiti romani, sa nu uitati de adrenalina dar mai ales sa va urmati vocatia. Am ajuns si in companiile unde lucrati dintr-o incercare don quijoteasca de a schimba lumea: de a aduce zambete, echilibru, creativitate, echipe zdravene si complicitate intr-un mediu in care nu v-ati fi asteptat. Daca suntem pe drumul cel bun, veniti cu noi. Daca am luat-o pe aratura, ciupiti-ne.

Acum este momentul vostru. Va invitam sa premiati cele mai faine ateliere si pe cei mai priceputi mesteri si inspiratori. Puteti vota chiar daca nu ati fost la atelier , votati din auzite, din fotografii sau cu dorinta de a nu rata atelierul a doua oara. Cele mai bune ateliere se vor relua in luna noastra aniversara, in aprilie. Puteti vota un singur atelier din fiecare breasla, deci chibzuiti bine alegerea!

Votam pana pe 18 martie. Formularul necesar il gasiti pe site-ul nostru.

Si hai sa-i si premiem pentru ca merita! Ban cu ban se face dar, asa ca doneaza si tu cat poti ca impreuna sa cumparam celor mai buni mesteri ustensile, echipament sau cursuri care sa le duca mestesugul mai departe, spre maiestrie. Facem acest lucru pana pe 30 martie.

Iti multumim pentru fiecare banut: primesti invitatie gratuita la nocturna aniversara din 30 martie, la ateliere sau primesti cadouri handmade sau rasfaturi chiar de la mesteri.

Comunitatea incubator107 este un loc in care poti sa cresti, in care orice evolutie este incurajata, unde stii ca esti bun la ceva si il impartasesti cat de des poti. Te asteptam cu drag sa faci parte din lumea aceasta.

Un incubator cu invataminte, prietenie, entuziasm si generozitate, care implineste 2 ani de zile. Si tot nu ne vine sa credem!

 

Despre incubator 107

incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 si apartine Asociatiei Culturale Macaz.

Este locul in care oricine poate invata pe oricine orice. Incurajam in oameni dorinta de a invata de la altii si de a invata pe altii. Mesterii nostri pot fi pasionati, initiati sau experti.

Existam si in Iasi (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timisoara (din iulie 2012) si Brasov (din octombrie 2012), unde echipe descurcarete duc proiectul mai departe.

Taguri: mesteriatelierincubator107