incubator107 lanseaza nocturna Utopia

BUCURESTI - 28 martie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG

incubator107 este un proiect ce isi doreste sa promoveze pasiunile oamenilor si cum pot ele sa fie date mai departe. In fiecare luna, lansam un nou concept al evenimentului cultural alternativ, nocturna . Acesta are ca scop prezentarea atelierelor din luna urmatoare si alaturarea cautatorilor de pasiuni de mesteri devotati vocatiei lor.

Afis oficial Utopia

Afis oficial Utopia

 De pe taramurile de-altadata cu atitudine rock și energie roll, pasim si mai departe: intr-o lume de basm.  

incubator107

De pe taramurile de-altadata cu atitudine rock și energie roll, pasim si mai departe: intr-o lume de basm . Deghizat in Harap nu neaparat Alb, cu merinde in traista si 30 de galbeni pentru sarea din bucate, hai sa scriem o poveste la noctuna UTOPIA, in Popa Nan 82 etaj 1.

Facem 2 ani si ne sarbatorim de la 20.30 pana ragusim. Ca sa veniti spuneti-ne in ce personaj va veti costuma* la adresa de e-mail noi@incubator107.com.

Cu pudra magica din machiajul teatral, prindem puteri si reluăm cele mai populare ateliere din an: ne facem jocuri pentru acasa si cosmetice naturale, ne pictam cu henna si dansam tango, redescoperim cultura aromana si punem fata in fata tracul si charisma. 

Deschidem capitolul muzical cu Fara Zahar si ne traim pana la adanci batraneti cu The Pixels. Mai premiem mesterii, lansam probe si incercari, dansam ca-n basme si plecam pe cai catre mansarda.

Vindecati emotional si energizati de un mic dejun cu fructe, lansam dorinte magice si colorate; catre cer si nu numai.

Povestea incubatorului, cu acei oameni incredibil de frumosi, este taramul in care am invatat, unii de la altii, cum sa schimbam lumea!

Ca daca n-ar fi, nu s-ar mai povesti.

Despre incubator 107

incubator107 a pornit in mansarda unei case in aprilie 2011 si apartine Asociatiei Culturale Macaz.
Este locul in care oricine poate invata pe oricine orice. Incurajam in oameni dorinta de a invata de la altii si de a invata pe altii. Asteptam propuneri de ateliere inedite, personale si cu suflet din orice domeniu al vietii de-dupa-birou. Mesterii nostri pot fi pasionați, initiati sau experti.
Existam si in Iasi (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timisoara (din iulie 2012) si Brasov.

Taguri: mesteriatelierdonatieincubator107nocturnabasm