Incubatorul de Afaceri Software Timisoara

Incubatorul de Afaceri Software Timisoara


Descrierea companiei Incubatorul de Afaceri Software Timisoara

Despre Incubatorul de Afaceri Software Timişoara
Incubatorul de Afaceri Software Timişoara este un proiect comun al Primăriei Municipiului Timişoara, Consiliului Judeţean Timiş şi al Universităţii 'Politehnica' din Timişoara, sprijinit de către IBD/GTZ - Programul Guvernului German pentru Promovare Economică şi Ocupare Profesională în România. Prin acest proiect comunitatea locală urmăreşte sprijinirea dezvoltării iniţiativelor antreprenoriale inovative în domeniul IT&C.

Incubatorul oferă start-up-urilor din domeniul dezvoltării software servicii de dezvoltare a afacerilor: spaţii de birou, servicii secretariale, acces la echipamente utilizate în comun, consultanţă, training, promovare, networking intern şi extern, facilitarea participării la evenimente şi a contactelor cu mediul universitar, intermediere a relaţiilor cu noi clienţi, ş.a.

Despre Ziua Globală a Incubării de Afaceri

Ziua Globală a Incubării de Afaceri este o iniţiativă a Asociaţiei Incubatoarelor de Afaceri din Marea Britanie (UKBI), care urmăreşte marcarea impactului pe care incubarea de afaceri o are pentru comunităţile în care funcţionează cele circa 7000 de incubatoare din lume, respectiv facilitarea parteneriatelor transfrontaliere dintre acestea. Detalii la www.globalbusinessincubationday.org.

Comunicate Incubatorul de Afaceri Software Timisoara :

Vezi toate comunicatele companiei Incubatorul de Afaceri Software Timisoara.