Celebrarea Zilei Globale a Incubării de Afaceri la Incubatorul de Afaceri Software Timişoara

Timisoara - 4 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Incubatorul de Afaceri Software Timişoara organizează luni, 8 decembrie 2008, o serie de acţiuni în cadrul celebrării primei ediţii a Zilei Globale a Incubării de Afaceri. Ziua de 8 decembrie 2008 va fi o 'zi a porţilor deschise' în incubator, eveniment la care sunt invitaţi să participe elevi, studenţi, actuali şi viitori antreprenori, reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai mediei locale.

Incubatorul de Afaceri Software Timişoara organizează luni, 8 decembrie 2008, o serie de acţiuni în cadrul celebrării primei ediţii a Zilei Globale a Incubării de Afaceri.

Ziua de 8 decembrie 2008 va fi o zi a porţilor deschise în incubator, eveniment la care sunt aşteptaţi să participe elevi, studenţi, actuali şi viitori antreprenori din domeniul IT, reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai mediei locale.

Între orele 13.00 şi 19.00 toţi cei interesaţi vor putea vizita Incubatorul, iar la orele 14.00 şi 18.00 vor avea loc prezentări ale Incubatorului şi ale firmelor incubate, ale unor materiale de popularizare ale conceptelor de antreprenoriat şi de incubare de afaceri. Vor fi oferite materiale şi explicaţii referitoare la procesul de admitere al firmelor în Incubator, la serviciile oferite.

Reprezentanţii mediului de afaceri care vor vizita cu această ocazie incubatorul vor putea beneficia în intervalul orar 15.00 – 18.00 de sedinţe de consultaţă gratuită oferită de către experţii din cele 12 firme incubate, pe teme legate de implementarea de soluţii din domeniul tehnologiei informaţiilor în IMM-uri: realizarea şi optimizarea prezenţei on-line, comerţ electronic, conducerea şi urmărirea produţiei, aplicaţii de gestiune şi business intelligence, aplicaţii mobile în mediul de afaceri, automatizarea proceselor de vânzare, etc.

Locaţia Incubatorului de Afaceri Software Timişoara, unde sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi, este la etajul al treilea al cladirii corpului ”R” al Universităţii “Politehnica”, pe Bd. Republicii, nr. 9 (colţ cu str. Jiul).

Despre Incubatorul de Afaceri Software Timisoara

Despre Incubatorul de Afaceri Software Timişoara
Incubatorul de Afaceri Software Timişoara este un proiect comun al Primăriei Municipiului Timişoara, Consiliului Judeţean Timiş şi al Universităţii 'Politehnica' din Timişoara, sprijinit de către IBD/GTZ - Programul Guvernului German pentru Promovare Economică şi Ocupare Profesională în România. Prin acest proiect comunitatea locală urmăreşte sprijinirea dezvoltării iniţiativelor antreprenoriale inovative în domeniul IT&C.

Incubatorul oferă start-up-urilor din domeniul dezvoltării software servicii de dezvoltare a afacerilor: spaţii de birou, servicii secretariale, acces la echipamente utilizate în comun, consultanţă, training, promovare, networking intern şi extern, facilitarea participării la evenimente şi a contactelor cu mediul universitar, intermediere a relaţiilor cu noi clienţi, ş.a.

Despre Ziua Globală a Incubării de Afaceri

Ziua Globală a Incubării de Afaceri este o iniţiativă a Asociaţiei Incubatoarelor de Afaceri din Marea Britanie (UKBI), care urmăreşte marcarea impactului pe care incubarea de afaceri o are pentru comunităţile în care funcţionează cele circa 7000 de incubatoare din lume, respectiv facilitarea parteneriatelor transfrontaliere dintre acestea. Detalii la www.globalbusinessincubationday.org.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de pe situl www.it-incubator.ro, prin e-mail la adresa office@it-incubator.ro sau telefonic la numărul 0356-401222.
office@it-incubator.ro