Indaco Systems vă invită la „Chief Financial Officer’s Forum 2013”

BUCURESTI - 27 august 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate

Indaco Systems susţine, în calitate de partener, ediţia a treia a Chief Financial Officer’s Forum, eveniment ce va avea loc joi, 26 septembrie 2013, între orele 10:00 – 15:00, la Hotel InterContinental, sala Ronda, din Bucureşti.

Indaco Systems vă invită la „Chief Financial Officer’s Forum 2013”

Ediţia de anul acesta a forumului dedicat Directorilor Financiari din România este organizată de Medien Conferences, divizia de evenimente a trustului de presă Romania Liberă, în colaborare cu Indaco Systems.

CFO Forum este evenimentul care reuneşte peste 100 de specialişti, membri ai comunităţii de afaceri din România: directori financiari, directori generali, experţi contabili, analişti financiari, consultanţi, avocaţi, investitori şi autorităţi publice.

Principale teme de discuţie ce vor fi dezbatute în cadrul acestui forum sunt:

    - Radiografia actuală a fiscalităţii româneşti; analiza din perspectiva CFO;
    - Valoarea adaugata creată de catre CFO in cadrul companiei.

Clienţii Indaco Systems vor beneficia de un discount de 20% din taxa de participare.

De asemenea, participanţii la eveniment vor primi vouchere-cadou cu oferte speciale pentru o serie de produse din portofoliul Indaco Systems.

Mai mult informaţii despre CFO Forum 2013, program, agenda de discuţii, speakeri şi modalitatea de participare pot fi consultate pe http://mhconferences.ro.

Despre Indaco Systems

Suntem o echipă pasionată de tot ceea ce înseamnă „software”. Ne-am început activitatea încă din anul 1994 şi de atunci am evoluat odată cu voi, clienţii şi partenerii noştri.

V-am pus la dispoziţie cele mai inovative produse şi servicii destinate documentării legislative, am realizat proiecte majore care v-au ajutat în activitatea profesională, v-am oferit suportul tehnic pentru a fi informaţi corect şi rapid cu privire la schimbările din domeniul legislativ şi IT.

Experienţa ne recomandă.