Leadership - Puterea Inteligenţei Emoţionale: discount de 150 de euro până la sfârşitul săptămânii

BUCURESTI - 12 septembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Cursuri

Clienţii Indaco Systems care doresc să participe la conferinţa „Leadership-Puterea Inteligenţei Emoţionale” mai pot beneficia de discountul de 150 de euro din taxa de înscriere doar până la sfârşitul acestei săptămâni (15 septembrie 2013).

Evenimentul de business al anului este realizat de compania Extreme Training şi va fi susţinut în  data de 25 septembrie de Daniel Goleman, autorul cărţii “Inteligenţa emoţională”, la Palatul Parlamentului, Bucureşti.

Indaco Systems, în calitate de partener media, vă aduce la cunoştinţă că termenul de oferire al unui discount de 150 de euro din taxa de participare a fost prelungit până la data de 15 septembrie. Astfel, persoanele care doresc să fie prezente la eveniment vor putea beneficia de această reducere prin completarea în formularul de înscriere a cuponului promo.

Pachetele de participare la conferinţa „Leadership-Puterea Inteligenţei Emoţionale”  sunt următoarele:

Pachet SILVER

: 440 E/pers -150 E/pers până la 15 septembrie;

Pachet GOLD

: 490 E/pers -150 E/pers până la 15 septembrie;

Pachet VIP

: 610 E/pers -150 E/pers până la 15 septembrie.

Acest eveniment se adresează personalului din top management, middle management, responsabililor de resurse umane şi persoanelor care urmează să ocupe funcţii de conducere în viitor.

Informaţiile complete despre eveniment, tematică, program şi pachete disponibile se găsesc pe site-ul dedicat: www.daniel-goleman.ro.

Atenţie! Oferta este valabilă doar pentru clienţii Indaco Systems.

Despre Indaco Systems

Suntem o echipă pasionată de tot ceea ce înseamnă „software”. Ne-am început activitatea încă din anul 1994 şi de atunci am evoluat odată cu voi, clienţii şi partenerii noştri.

V-am pus la dispoziţie cele mai inovative produse şi servicii destinate documentării legislative, am realizat proiecte majore care v-au ajutat în activitatea profesională, v-am oferit suportul tehnic pentru a fi informaţi corect şi rapid cu privire la schimbările din domeniul legislativ şi IT.

Experienţa ne recomandă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/indaco-systems/leadership-puterea-inteligentei-emotionale-discount-de-150-de-euro-pana-la-sfarsitul-saptamanii