indeo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema indeo

 • indeo. Indeo Auto din pasiune pentru masina ta

  indeo

  Bucuresti - 29 May 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... indeo Auto din Bucuresti va pune la dispozitie cea mai completa oferta de piese auto de vanzare, schimburi de ulei, verificari si diagnoze, dar si pachete de revizie complete, special concepute pentru detinatorii auto. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: auto , bucuresti , service , piese , diagnoza , indeo

 • indeo. Indeo Auto are grija de masina ta!

  indeo

  Bucuresti - 9 April 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... indeo Auto din Bucuresti. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bucuresti , service auto , indeo auto , revizie auto

  Vezi toate comunicatele de presa despre indeo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul indeo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la indeo. Informatiile despre indeo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul indeo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la indeo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.