Comunica frecvent

In era digitala, este esential sa comunici sustinut si sa transmiti informatii relevante.
Iata cateva companii care comunica frecvent informatii de interes pentru public:

 • Velvet Dental

  Velvet Dental

  Clinica stomatologică VelvetDental este formată dintr-o echipă de medici specialiști, pregătită să trateze orice problemă a dinților, să îți câștige sănătatea dentară cu cele mai bune cunoștințe despre implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentară și albire a dinților.
 • Shop Einstal

  Shop Einstal

  Shop-Einstal.ro va ofera o gama diversificata de instalatii termice si sanitare de la cei mai mari producatori, lideri in calitate:pompe submersibile Panelli Dab Tricomserv, hidrofoare de mare adancime, automatizari pompe de apa Mac3 Spa Italia, calorifere design de la Irsap, centrale termice Saunier Duval si multe altele.Viziteaza magazinul online https://www.shop-einstal.ro si offline situat in soseaua Mihai Bravu nr.540-562, complex Impact Center, sector 3 Bucuresti.
 • Aleco Air

  Aleco Air

  Aleco Air pune la dispozitie o gama variata de echipamente pentru tratarea aerului, produse in Germania si Anglia, de inalta calitate: dezumidificator casnic, profesional, pentru industrie si piscine; umidificator; purificator aer, aeroterma electrica sau pe motorina si o gama bogata de aparate de masura, acestea fiind doar o parte din solutiile oferite pentru tratarea aerului dintr-o incapere, fie vorba de locuinta personala, afacere sau locurile in care mergem pentru relaxare.
 • JYSK

  JYSK

  JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Înființat în 1979 și dedicat conceptului „Sleeping and Living”, grupul desfășoară operațiuni în 37 de țări, prin peste 2100 de magazine, și numără un total de peste 18.500 de angajați. Clienţii noştri își doresc produse funcţionale, care să fie totodată și rezistente și să aibă un design atractiv. Noi le oferim o gamă largă de saltele, pilote, perne, mobilă și decorațiuni.
 • J'INFO TOURS

  J'INFO TOURS

  J'Info Tours este unul din cei mai mari touroperatori din tara care a creat traditie pe piata turistica din Romania, fiind printre primele firme private de turism infiintate in Romania. Principalul nostru obiectiv este gasirea solutiilor optime pentru clientii nostrii si oferirea un standard ridicat al serviciilor. Pentru ca de 21 de ani reusim cu succes sa satisfacem necesitatile, exigentele si sperantele clientilor nostri, J'INFO TOURS a fost recunoscuta pe plan international cu numeroase premii. De asemenea parteneriatul nostru cu HRG - lider mondial in "Travel Management" garanteaza calitatea serviciilor noastre.