Indfloor Group recomanda alegerea unui pres dezinfectant profesional

Baia Mare - 9 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Sanatate

Live site

Indfloor Group, companie din domeniul pardoselilor profesionale, recomanda achizitionarea unui pres dezinfectant profesional, durabil si eficient. Pe piata din Romania au aparut diverse modele, disponibile la preturi variate. Insa este necesar ca orice investitie facuta in acest moment, sa fie una inteligenta, pe termen lung. Pentru a va asigura ca ati facut o alegere buna, trebuie luate in considerare materialele din care sunt fabricate aceste covoare dezinfectante si, mai ales, utilitatea pe termen lung.

presuri dezinfectante profesionale

presuri dezinfectante profesionale

Presul dezinfectant pe care il recomanda Indfloor Group face referire la o tavita din otel inoxidabil, prevazuta cu o rampa perimetrala si o insertie de covor.

Covorul prezinta o capacitate mare de absorbtie si retinere a solutiei dezinfectante, astfel ca talpile pantofilor vor fi igienizate cu usurinta.

Covorul dezinfectant este disponibil in doua dimensiuni, 90x60 cm, respectiv 120x90 cm.

Important de retinut: presul poate fi folosit si fara o solutie dezinfectanta. In acest caz, el se va comporta ca un pres obisnuit, insa poate fi transformat intr-o bariera profesionala, odata cu inlocuirea insertiei de covor, cu perii speciale.

Fiindca discutam de un produs profesional, el se adreseaza in primul rand institutiilor publice, unitatilor medicale, scolare, etc., centrelor comerciale. In general spatiilor care inregistreaza un flux de oameni.

Produsul este disponibil pe baza de comanda.

Detalii legate de comenzi si preturi pot fi obtinute de pe site-ul oficial al companiei, www.indfloor.ro.

Despre Indfloor Group

Compania Indfloor Group a fost infiintata in 2004, ca urmare a mai multor solicitari venite din partea beneficiarilor, precum si a firmelor de constructii sau amenajari interioare care resimteau lipsa unor solutii complete si de calitate pentru finalizarea pardoselilor, fie ele sportive, de interior, de exterior, pardoseli industriale, din PVC sau rasina epoxidica, mocheta sau parchet.
Indfloor Group se afla in plina ascensiune, astfel ca in prezent poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor, gratie diviziei de vanzari, cu ajutorul careia acopera toate regiunile tarii.