Se amenajeaza noi locuri de joaca in Baia Mare

Baia Mare - 13 august 2020

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Constructii, Social, Sport

Live site

Indfloor Group, companie din domeniul pardoselilor profesionale, in colaborare cu Primaria Municipiului Baia Mare, deruleaza un amplu proiect de amenajare a noi locuri de joaca, precum si reabilitarea mai multor obiective de acest gen din oras. Pana la finele anului 2023, lucrarile vizeaza instalarea a circa 20.000 mp de pardoseli turnate antitrauma.

amenajare locuri de joaca Baia Mare

amenajare locuri de joaca Baia Mare

Baia Mare va avea, pana la finele anului 2023, mai multe locuri de joaca reabilitate sau nou amenajate. Indfloor Group (in colaborare cu Primaria Municipiului Baia Mare) se va ocupa de infrastructura si turnarea pardoselilor antitrauma in locatiile stabilite.  Pana la sfarsitul lunii august 2020 echipa de montaj Indfloor Group va instala 1.500 mp de pardoseli profesionale antitrauma in 6 spatii de recreere. Unul dintre ele va fi destinat copiilor cu dizabilitati.

Sistemul de pardoseala a fost ales in concordanta cu echipamentele pentru locuri de joaca care urmeaza a fi montate. In acest fel, copiii isi vor putea desfasura activitatile in conditii de siguranta deplina.

 

In total, pana in anul 2023, proiectul din Baia Mare vizeaza amenajarea a cca. 20.000 de mp de pardoseli antitrauma. In cei 16 ani de experienta, Indfloor Group a derulat nenumarate astfel de proiecte. La nivel national au fost instalate sute de mii de metri patrati de pardoseli turnate profesionale.

Despre Indfloor Group

Compania Indfloor Group a fost infiintata in 2004, ca urmare a mai multor solicitari venite din partea beneficiarilor, precum si a firmelor de constructii sau amenajari interioare care resimteau lipsa unor solutii complete si de calitate pentru finalizarea pardoselilor, fie ele sportive, de interior, de exterior, pardoseli industriale, din PVC, mocheta sau parchet.
Indfloor Group se afla in plina ascensiune, astfel ca in prezent poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor, gratie diviziei de vanzari, cu ajutorul careia acopera toate regiunile tarii.