Petreceri cu dansuri exotice la Agra Palace

BUCURESTI - 12 decembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Restaurantul Agra Palace din Bucuresti organizeaza petreceri cu dansuri exotice si indiene pentru companiile care doresc sa-si surprinda placut angajatii, partenerii de afaceri si colaboratorii lor.

dans indian

dans indian

 Pentru petrecerea de sfarsit de an a companiilor pregatim meniuri alese si spectacole de dansuri.  

Arun Kumar

Restaurantul pune la dispozitia companiilor trupe de dans profesioniste care vor performa spectacole de dansuri exotice dintr-o categorie variata cum ar fi dansuri Bollywood, flamenco sau salsa pentru a incanta astfel oaspetii care vor sa petreaca sfarsitul de an la Agra Palace.

De asemenea Arun Kumar, bucatarul sef va gati mancaruri alese din meniul international sau national cat si din cel indian, servite a la carte sau la bufet in functie de preferinte.  

    

Restaurantul Agra Palace vine in intampinarea companiilor cu un salon de evenimente de 200 de persoane, un program artistic unic, spectacole de lumini, organizare impecabila si multe alte surprize.

Pretul pentru petrecerea de sfarsit de an de la Agra Palace, pleaca de la 25 de euro de persoana, pret in care sunt incluse meniul si spectacolele de dansuri.    

Despre INDIAN FOOD & SPICE SRL

Agra Palace este cel mai nou restaurant indian din Bucuresti si singurul restaurant complet care vine in intampinarea tuturor categoriilor de clienti. Agra Palace a fost deschis de Arun Kumar, bucatarul care a adus prima oara mancarea indiana in Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/indian-food-spice-srl/petreceri-cu-dansuri-exotice-la-agra-palace