Revelion 2012 cu spectacole de dansuri exotice la Agra Palace

BUCURESTI - 20 decembrie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, HoReCa, Retail

Cine alege sa petreaca revelionul 2012 la restaurantul Agra Palace va avea parte de un spectacol unic de dansuri si spectacole exotice.

dans_exotic_revelion_agra_palace

dans_exotic_revelion_agra_palace

 Asteptam invitatii alaturi de familiile lor sa petreaca pana in zorii zilei la Agra Palace 

Arun Kumar, bucatar sef Agra Palace

In seara de revelion o trupa de dans profesionist va incanta oaspetii cu spectacole de dansuri exotice dintr-o categorie variata cum ar fi dansurile Bollywood, flamenco sau salsa, oferind astfel ocazia invitatilor sa treaca in noul an pe ritmuri de dans exotic.

Pentru seara in care vom lasa in urma anul ce a trecut si vom intampina anul 2012 Arun Kumar, bucatarul sef, pregateste un festin culinar din care nu vor lipsi ruloul de somon afumat cu pasta de branza, fileul de salau invelit in bacon sau pieptul de rata in vin rosu si multe alte bunatati aromate. 

Pe langa dansurile exotice distractia si buna dispozitie vor fi asigurate de o formatie care va incanta oaspetii cu muzica dintr-un repertoriu variat, un DJ si MC care vor anima atmosfera iar un magician va bucura oaspetii cu un spectacol de iluzionism.   

Pentru ca seara sa fie completa pe la Agra Palace vor trece colindatorii care vor aduce invitatilor urarile lor calde si de belsug pentru anul care va urma iar la trecerea anilor un spectacol de artificii va lumina cerul in zorii noului an.

In premiera anul acesta restaurantul Agra Palace pregateste un meniu si un program special pentru copii, ei vor putea savura mancaruri delicioase special preparate pentru ei iar clovnul Gusti si albinuta Zuumi vor asigura distractia copiilor toata seara.

Meniul, programul si toate detaliile despre seara de revelion se gasesc pe pagina speciala de pe site-ul Agra Palace:www.agrapalace.ro/agra-palace-revelion-2012

Pentru rezervari ne gasiti la 0788.066.928 - 0788.301.177 sau online la http://www.agrapalace.ro/rezervare si  arunkumar@agrapalace.ro.

 

      

Despre INDIAN FOOD & SPICE SRL

Agra Palace este cel mai nou restaurant indian din Bucuresti si singurul restaurant complet care vine in intampinarea tuturor clientilor. Agra Palace a fost deschis de Arun Kumar, bucatarul care a adus prima oara mancarea indiana in Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/indian-food-spice-srl/revelion-2012-cu-spectacole-de-dansuri-exotice-la-agra-palace