Revelion 2012 pentru toata familia la Agra Palace

BUCURESTI - 6 decembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Restaurantul Agra Palace din Bucuresti va invita sa petreceti revelionul 2012 alaturi de cei dragi intr-o atmosfera cu totul speciala.

agra palace revelion

agra palace revelion

 Asteptam invitatii alaturi de familiile lor sa petreaca pana in zorii zilei la Agra Palace 

Arun Kumar, bucatar sef

Pentru seara in care vom lasa in urma anul ce a trecut si vom intampina anul 2012 Arun Kumar, bucatarul sef pregateste un festin culinar unic cu bucate din meniul international, indian sau preparate traditionale  romanesti dar si cu bauturi din belsug pentru toate gusturile.  

Distractia si buna dispozitie vor fi asigurate de o formatie care va incanta oaspetii cu muzica dintr-un repertoriu variat, un DJ si MC care vor anima atmosfera. In premiera anul acesta in seara de revelion la agra palace o trupa de dans exotic va incinge atmosfera iar un magician va bucura oaspetii cu un spectacol de iluzionism.   

Pentru ca seara sa fie completa pe la Agra Palace vor trece colindatorii care vor aduce invitatilor urarile lor calde si de belsug pentru anul care va urma iar la trecerea anilor un spectacol de artificii va lumina cerul in zorii noului an.  

Pentru copii, anul acesta restaurantul Agra Palace pregateste un meniu si un program special, ei vor putea savura mancaruri delicioase special preparate pentru ei si sampanie iar clovnul Gusti si albinuta Zuumi vor asigura distractia copiilor toata seara. 

Pretul pentru seara de revelion pleaca de la 59 euro iar cine vine alaturi de prieteni in grupuri de minim 10 persoane beneficiaza de reduceri.

Meniul, programul si toate detaliile despre seara de revelion se gasesc pe pagina speciala de pe site-ul Agra Palace: www.agrapalace.ro/agra-palace-revelion-2012

Pentru rezervari ne gasiti la 0788.066.928 - 0788.301.177 sau online la http://www.agrapalace.ro/rezervare si arunkumar@agrapalace.ro.

   

     

Despre INDIAN FOOD & SPICE SRL

Agra Palace este cel mai nou restaurant indian din Bucuresti si singurul restaurant complet care vine in intampinarea tuturor categoriilor de clienti. Agra Palace a fost deschis de Arun Kumar, bucatarul care a adus prima oara mancarea indiana in Romania.

Taguri: agra palace