Valentine’s Day la Agra Palace

BUCURESTI - 9 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social

Intre 11 si 14 februarie restaurantul indian Agra Palace invita toti indragostitii sa-si petreaca cele mai importante zile dedicate iubirii lor intr-o atmosfera speciala.

Valentine’s Day la Agra Palace

Restaurantul indian Agra Palace va participa la spectacolul iubirii lor si va oferi indragostitilor un cadru romantic in restaurant, un meniu special cu mancaruri afrodisiace care vor aprinde pasiunea intre indragostiti, bauturi la discretie din care nu va lipsi sampania sau cocktailul Kama Sutra dar si delicatese precum tortul iubirii, preparat special pentru acest eveniment.

 

Totodata indragostitii se vor bucura de muzica romantica care le vor acompania pasii pe taramul dragostei iar la final vor primi un cadou care sa le aminteasca de ziua petrecuta la Agra Palace.     

    Dintre mancarurile indiene preparate de bucatarul sef Arun Kumar pentru aceasta zi nu vor lipsi pateurile din carne de miel si stafide, branza de casa indiana cu condimente, pieptul de pui cu fructe in sos cremos, piept de pui marinat in iaurt si busuioc preparat in cuptorul de argila, cartofii cu susan umpluti cu fistic si migdale, carne de miel cu migdale si sofran sau salata de pui cu fructe citrice in dressing de rodii dar si multe altele.

Pretul pentru cina romantica de Valentine’s Day in restaurantul indian Agra Palace este de 199 ron pentru un cuplu, in plus indragostitii vor primi un voucher cu o reducere de 20% pentru orice eveniment organizat la Agra Palace pana la sfarsitul anului si unul de 50 ron pentru orice masa la restaurant pana pe 28 februarie.   

Programul si meniul complet se gasesc in pagina speciala a evenimentului din site-ul web al restaurantului:

http://www.agrapalace.ro/valentines-day-la-agra-palace. 

Despre INDIAN FOOD & SPICE SRL

Agra Palace este cel mai nou restaurant indian din Bucuresti si singurul restaurant complet care vine in intampinarea tuturor categoriilor de clienti. Agra Palace a fost deschis de Arun Kumar, bucatarul care a adus prima oara mancarea indiana in Romania.