DigiSign oferă cititoare de carduri de sănătate GRATIS!

BUCURESTI - 24 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate, IT&C, Media / Publicitate, Sanatate, Tehnologie

Live site

DigiSign SA, autoritate acreditată de servicii de certificare, oferă acum furnizorilor de servicii medicale, cititoare de carduri de sănătate incluse gratuit în pachetul de semnătură electronică.

DigiSign oferă cititoare de carduri de sănătate GRATIS!
 Cu ajutorul sugestiilor pe care le primim de la clienți, dezvoltăm constant serviciile oferite pentru a îmbunătăți experiența de care aceștia beneficiază. În acest sens, suntem bucuroși să venim acum în întâmpinarea medicilor şi farmaciştilor cu noua noastră promoţie, prin care le oferim acestora cititoare de carduri, ocazie care va înlesni atât decizia, cât şi implementarea procesului de utilizare a cardurilor de sănătate. 

Camelia Elena Neculai - Director General, DigiSign


Informatizarea sistemului de sănătate continuă. Odată cu distribuirea cardurilor de sănătate, medicii şi farmaciştii trebuie să facă o alegere în ce priveşte achiziţionarea unui cititor de card. Întrebările sunt multe, de la preţ şi funcţionalitate, la mentenanţă.

DigiSign le uşurează acum munca şi decizia medicilor, farmaciştilor şi tuturor categoriilor profesionale din sistemul medical, aflate în relaţie cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi cu pacienţi asiguraţi. Cei care obţin sau reînnoiesc certificatul digital calificat DigiSign, primesc GRATUIT cititor de card omologat CNAS! Cititorul trebuie doar conectat şi poate fi utilizat imediat, fără o instalare prealabilă. 

DigiSign continuă să se axeze pe beneficii şi sprijin acordat clienţilor. DigiSign este singurul furnizor de semnătură electronică din România, care asigură serviciul de suport tehnic 24/7 pentru toţi clienţii săi, la obţinerea, reînnoirea, instalarea şi utilizarea semnăturii electronice. Astfel, dacă este tehnic poate fi şi simplu, cu sprijinul potrivit. În plus, DigiSign asigură cea mai rapidă cale de obţinere şi reînnoire a semnăturii electronice precum şi promoţii pe tot parcursul anului.

 

DigiSign, membru al iNES GROUP, este unul dintre principalii furnizori din domeniul serviciilor de infrastructură a cheii publice (PKI) şi securitatea tehnologiei informaţiilor. DigiSign este autoritate de certificare și marcare temporală care permite afacerilor şi consumatorilor să comunice şi să încheie cu încredere tranzacţii prin reţelele digitale.

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicaţii din Bucureşti, care oferă servicii business: acces dedicat prin fibră optică, IT&C, Telefonie fixă, Data Center (colocare, servere dedicate). Pentru clienţii din segmentul rezidenţial, iNES oferă primul serviciu IPTV din România - televiziune digitală prin fibră optică, inclusiv transmisie de canale HD – ca parte din pachetul Ines Triple Play, alături de internet prin fibră optică şi telefonie fixă.