iNES Group, Italian Design&Architecture si Bang&Olufsen prezinta conceptul Architettura Sonora

BUCURESTI - 19 iunie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Live site

In data de 20 iunie 2013, se lanseaza in Romania revolutionarul concept Architettura Sonora ce imbina arhitectura, designul si echipamentele hifi.

iNES Group, Italian Design&Architecture si Bang&Olufsen prezinta conceptul Architettura Sonora

In data de 20 iunie 2013, se lanseaza in Romania revolutionarul concept Architettura Sonora ce imbina arhitectura, designul si echipamentele hifi. Compania Italian Design&Architecture, alaturi de partenerii sai iNES Group si Bang&Olufsen, ofera publicului oportunitatea de a accesa echipamente inovative pentru a-si personaliza sonor spatiile indoor si outdoor.

Conceptul Architettura Sonora a fost lansat in anul 2009, de catre Lorenzo Coppini (B&C Speakers) si Lorenzo Brusci (Sound&Experience Design), creand o noua paradigma in design: spatiile multisenzoriale. Se imbina astfel eforturile profesionistilor din domenii diferite: acustica, arhitectura, muzica, inginerie electronica, electroacustica si mecanica.

Architettura Sonora se traduce prin module sonore, atat pentru interior, cat si pentru exterior, care sunt in aceeasi masura echipamente electronice si elemente de arhitectura si design. Scopul acestor echipamente este de a crea o ambianta sonora intr-un spatiu predefinit sau de a izola subiectul de poluarea fonica din jur.

Sistemele de arhitectura sonora pot fi controlate de pe orice dispozitiv conectat la internet: smartphone, tabeleta, laptop, PC.

iNES Group s-a alaturat evenimentului Architettura Sonora intrucat este un permanent sustinator al inovatiilor tehnologice.


iNES Group este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, oferind servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate), iar pentru segmentul rezidential – pachetul iNES Triple Play, disponibil in Bucuresti si Voluntari.

iNES Triple Play este un pachet de servicii premium, care cuprinde televiziune IPTV, internet de mare viteza si telefonie fixa. Grila bogata de canale tv (peste 190), inclusiv 24 de canale HD si optiuni interactive precum Timeshifting, Profile Personalizate, Picture-in-Picture, Ghid Interactiv de Programe, viteza internet de pana la 100 Mbps si o linie telefonica inclusiv minute bonus sunt principalele beneficii ale pachetului.

 

Italian Interior Design & Architecture reprezintă fuziunea ideilor unui important studio de arhitectură şi design italian (GA & Partners) şi a unei companii româneşti cu mare experienţă în dezvoltarea imobiliară. Showroomul prezintă tendinţele viitoare în decorarea spaţiilor şi oferă cadrul perfect destinat arhitecţilor şi tuturor celor interesaţi de materiale, tehnologii noi în domeniul arhitecturii şi designului. Tendinţele mobilierului sofisticat, dar elegant şi funcţional sunt puse în valoare de jocuri complexe de lumini colorate, volume, perdele de apă şi elemente de arhitectură vegetală, care dau naştere unei experienţe senzoriale unice.