iNES Group prezinta cea mai performanta infrastructura de telecomunicatii pentru case la ROCAD

BUCURESTI - 14 mai 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Internet

iNES Group participa, in premiera, la editia 2013 a unuia dintre cele mai importante evenimente din domeniul arhitectural si de design de interior: Conventia Internationala de Arhitectura si Design ROCAD, in perioada 15-17 mai 2013, la Palatul Parlamentului.

iNES Group prezinta cea mai performanta infrastructura de telecomunicatii pentru case la ROCAD
 Prin prezenta noastra la ROCAD venim in intampinarea nevoii arhitectilor si designerilor de a cunoaste cele mai inovative si mai performante solutii de infrastructura de telecomunicatii pentru proiectele din segmentul rezidential. Specialistii nostri ii asteapta pe arhitectii si designerii care doresc sa afle mai multe informatii la standul nostru din cadrul ROCAD. 

Dl. Ioan Irina, Director de vanzari iNES Group

In cadrul evenimentului, iNES are un spatiu dedicat prezentarii pachetului iNES Triple Play  - platforma de comunicare si divertisment care aduce calitate premium, claritate de exceptie a imaginii si sunetului pentru o experienta completa a tehnologiei.

Infrastructura Fiber-To-The-Home, ce sta la baza serviciilor iNES Triple Play, aduce direct in casa televiziune IPTV, internet de mare viteza si telefonie. Astfel, printr-o singura conexiune, sarcina arhitectilor de a organiza structura si functionalitatile casei se simplifica.

ROCAD este un eveniment anual ce reuneste, timp de 3 zile, peste 1000 de arhitecti si designeri din Romania si de peste hotare. Evenimentul defineste un spatiu de comunicare si expunere printre specialistii din domeniu care decid si aplica ultimele tendinte in design si arhitectura. ROCAD 2013 sustine creativitatea prin forme noi de evidentiere a produselor sau proiectelor realizate: workshop-uri, demonstratii practice, expozitii de lucrari ale arhitectilor din Romania si din intreaga lume, galerii de produse vedeta, prezentari si concepte inedite.

Despre iNES Group

iNES Triple Play este un pachet de servicii premium, care cuprinde televiziune IPTV, internet de mare viteza si telefonie fixa. Grila bogata de canale tv (peste 190), inclusiv 24 de canale HD si optiuni interactive precum Timeshifting, Profile Personalizate, Picture-in-Picture, Ghid Interactiv de Programe, plus Video-on-Demand HBO GO – gratuit si iNES MobileTV – televiziune live pe smartphone si tableta, viteza internet de pana la 100 Mbps si 2 linii telefonice cu minute incluse sunt principalele beneficii ale pachetului.
iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, oferind servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate), iar pentru segmentul rezidential – pachetul de servicii premium, iNES Triple Play.