Anadolu beneficiaza de tehnologie de varf pentru tratarea cancerului la san

BUCURESTI - 12 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Farmaceutic

Centrul Medical Anadolu beneficiaza de una dintre cele mai performante tehnologii de tratare a cancerului la san. Medicii specialisti din Turcia utilizeaza robotul Cyberknife de peste 8 ani si au inregistrat rezultate foarte bune in tot acest timp.

Anadolu beneficiaza de tehnologie de varf pentru tratarea cancerului la san
 Mentinerea unei greutati corporale optime, o dieta echilibrata, practicarea unui sport, si reducerea consumului de alcool sunt principalele sfaturi pe care noi le oferim doamnelor si domnisoarelor care ajung la Anadolu 

Prof. Dr. Metin Çakmakçi, chirurg generalist la Centrul Medical Anadolu

Cyberknife este sigurul sistem de radiochirugie care combină acceleratorul liniar, reprezentat de un braț robotizat și un sistem de ghidare de imagistică. Beneficiile Cyberknife pentru pacient sunt multiple si vizeaza in principal focalizarea radioterapiei pe o anumita tumora fara sa afecteze si organele sanatoase din jur. In ceea ce priveste prevenirea de cancer mamar, specialistii in oncologie de la Centrul Medical Anadolu sunt de parere ca fiecare femeie poate adopta un stil de viata care sa minimizeze riscul de dezvoltare a acestei maladii. „Mentinerea unei greutati corporale optime, o dieta echilibrata, practicarea unui sport, si reducerea consumului de alcool sunt principalele sfaturi pe care noi le oferim doamnelor si domnisoarelor care ajung la Anadolu”, a declarat Prof.Dr. Metin Çakmakçi, chirurg generalist la Centrul Medical Anadolu.

Preventia este cu atat mai importanta, cu cat in Romania sunt diagnosticate 10.000 de femei cu cancer de san avansat sau metastatic, în fiecare an. Tehnologia de tratament din Centrul Medical Anadolu are capacitatea de a livra o precizie mare in realizarea interventiilor chirurgicale si in interventiile de radioterapie. Mai multe informatii despre serviciile de oncologie oferite de Anadolu gasiti pe website.

Despre Anadolu

Centrul Medical Anadolu a fost fondat de Fundatia Anadolu, ce a alimentat multiple proiecte importante din Turcia. In prezent, Anadolu face parte din Top 10 Spitale Globale, datorita tehnologiei medicale folosite si a rezultatelor obtinute de-a lungul timpului.