Infinit Solutions deschide primul birou în afara țării, în Olanda, începând astfel planul său de expansiune internațională

BUCURESTI - 15 iunie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Cursuri

Live site

După ce Infinit Solutions Agency a rămas constant în ultimii 5 ani, conform topurilor de specialitate românești, una dintre cele mai mari agenții digitale, acum intră într-o nouă etapă importantă devenind o agenție multinațională.
Deschiderea noului sediu din Rotterdam, Olanda, reprezintă o expansiune organică după ce agenția deservește cu succes de câțiva ani branduri și companii din întreaga lume în diferite teritorii.
Planul de expansiune nu se limitează la Olanda, agenția pregătind de peste 2 ani și alte 3 zone cheie din Europa și Orientul Mijlociu, zone care sunt parte din planul de business development pe termen mediu.

Infinit - primul birou in Olanda, Rotterdam

Sper că expansiunea grupului nostru românesc spre alte meleaguri să demonstreze ce pot sa facă de fapt românii și că avem foarte multe lucruri cu care ne putem mândri înafara țării. Acestea sunt lucrurile pe care le lăsăm generației care ne urmează, fiind deci cele mai importante în opinia noastră.

Alexandru Cernatescu - Group CEO & Co-Founder - Infinit Agency

Odată cu ocazia extinderii, Infinit Solutions Agency intră și într-un proces de rebranding devenind simplu INFINIT AGENCY.

Noua identitate vizuală are la bază viziunea agenției (“suntem exploratori”), iar noul logo, inspirat din steaua nordului, reușește să transmită această viziune și un “fresh vibe” care vine să inspire echipa și partenerii către cucerirea de noi oportunități.

Noul website Infinit Agency va putea fi accesat la www.infinitagency.com

În anul 2007, agenția independentă Infinit Solutions a fost creată de către doi frați din București, aceasta devenind rapid una dintre cele mai mari agenții digitale din România, deservind branduri precum Skoda, Porsche Romania, Microsoft, Praktiker, Ytong, Huawei, Honda, Angelini, CEC Bank, Generali și multe altele.

Infinit a evoluat în ultimii 9 ani, de la un start-up românesc la un grup european de top în domeniul său, care aduce sub umbrela sa o abordare globală a soluțiilor tehnologice, digitale dar și de comunicare.

Clienții grupului nostru găsesc la noi abordări “end-to-end” de la strategie, creație, concept până la implementări complete și management de campanii, inclusiv media planning și buying, dar și implementări de soluții web, mobile (apps) sau software foarte complexe.

Infinit este o agenție full service cu digitalul la bază, care oferă servicii la cheie de la consultanță și analiză de business până la strategie, project management, servicii de creație, web development (PHP - Magento, Drupal, Wordpress, Custom și .NET), mobile development (iOS, Android), media buying, planning și raportare prin agenția de media din grup, The MasterPlan Agency, și nu în ultimul rând, servicii de training, cursuri și masterclass-uri despre digital, tehnologie și marketing prin Infinit Academy.

Despre Infinit Solutions

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/infinit-solutions4/infinit-solutions-deschide-primul-birou-in-afara-tarii-in-olanda-incepand-astfel-planul-sau-de-expansiune-internationala