S-a lansat “ WWW.INFOCURATENIE.RO”, portalul firmelor de curatenie din Romania

Alba Iulia - 20 august 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Luni, 17.08.2009, s-a lansat la Alba Iulia, portalul “ www.infocuratenie.ro” cel mai complex portal pentru si despre firmele din domeniile : curatenie, menaj, salubritate, servicii DDD, curatatorii ecologice, alpinism utilitar, spalatorii auto, mediu, bone si menajere, curatare si intretinere piscine, arhitectura peisagistica etc.

S-a lansat “ WWW.INFOCURATENIE.RO”, portalul firmelor de curatenie din Romania

“ Infocuratenie.ro” se doreste a fi un spatiu virtual complex, care sa ofere de la informatii de ultima ora din tara si strainatate (ultimele stiri, noutati, evenimente, licitatii, locuri de munca, anunturi etc.), pana la produse, consultanta de specialitate, cursuri de formare profesionala in domeniul curateniei.
Scopul realizarii portalului « infocuratenie.ro » este acela de a veni in spijinul tuturor celor interesati de serviciile de curatenie ( si cele aferente acestui portal, exemplu : salubritate, alpinism utilitar, spalatorii auto, curatatorii ecologice, spalatorii, arhitectura peisagistica, menaj, servicii de igiena, servicii industriale, intretinere si curatare piscine, servicii DDD etc ) si igiena din Romania, si nu numai, dand posibilitatea acestora de a procura informatia necesara intr-un timp foarte scurt.
Pentru dezvoltarea firmelor de curatenie este nevoie de informatii profesionale despre echipamentele si utilajele caracteristice, consumabilele necesare, programele de instruire a personalului si o baza de date nationala a furnizorilor de servicii si produse de curatenie, actualizata si adaptata concurentei din Uniunea Europeana. Existenta unui portal care sa sprijine antreprenorii cu sfaturi, informatii noi, intermedieri, francize din domeniu, va avea ca rezultate imediate oferirea de asistenta si suport in initierea , dezvoltarea si cristalizarea afacerii in acest domeniu.
“Infocuratenie.ro” s-a lansat in vederea intermedierii legaturilor intre prestatorii / furnizorii de servicii si produse de curatenie si beneficiarii acestora. Se adreseaza atat persoanelor fizice, stand la dispozitia acestora cu sfaturi utile, produse, servicii, cat si persoanelor juridice, printr-o baza de date nationala a furnizorilor / prestatorilor de servicii de curatenie, menaj, salubritate, alpinism utilitar, servicii DDD etc.

Despre Info Curatenie SRL

Pentru a va inscrie pe portal, sau doar a fi la curent cu ultimele noutati din domeniul curateniei prin intermediul articolelor, stirilor, evenimentelor, licitatiilor, locurilor de munca, si multe altele, accesati www.infocuratenie.ro .
Lucaci Marius Denis, PR Manager, Tel 0726-132436
Lucaci Ioana, PR& Marketing Manager, Tel 0726-132437
Sediul: ALBA IULIA, Str. Bucuresti, nr. 88, 510118, Romania
Telefon fix: +40358401954