Conferinţa Meat & Milk 2014, editia a 3-a

Sibiu - 18 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Industrie, Retail, Agricultura

Live site

Devenită un brand de notorietate națională, Conferința Internațională Meat & Milk organizată de agenția infoALIMENT, a ajuns la cea de-a treia ediție, care se va desfășura în acest an la Hotel Hilton din Sibiu, în perioada 11-12 iunie.

Devenită un brand de notorietate națională, Conferința Internațională Meat & Milk organizată de agenția  infoALIMENT, a ajuns la cea de-a treia ediție, care se va desfășura în acest an la Hotel Hilton din Sibiu, în perioada 11-12 iunie.

Publicațiile Fabrica de Carne, Fabrica de Lapte, infoALIMENT Magazin impreuna cu organizațiile profesionale din România: APRIL, ARC, APCPR, Romalimenta, Rompan,  vă invită să participați la cel mai important eveniment dedicat celor trei sectoare: carne, lapte si morarit-panificatie.

Tinând cont de faptul că piața românească și-a pierdut caracterul național, prin prezența masivă a investițiilor străine pe toate componentele: producție primară/ferme, procesare, desfacere, servicii, industrii conexe, conceptul general a fost pus în concordanță cu realitatea, conferința desfășurându-se sub genericul:

FINANȚARE, OPTIMIZARE, PARTENERIAT - Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată!

Ca noutate absolută, ediția a treia a evenimentului va avea o tematică extinsă, dedicată industriei de morărit și panificație!!!

Nici de această dată, din rândul speaker-ilor nu vor lipsi reprezentanți de vârf ai autorităților, specialiști străini ai principalelor organizații profesionale din Uniunea Europeană, invitați de la Comisia pentru Agricultură a Parlamentului European, MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, specialiști din mediul academic, speaker-i ai companiilor de top din sectoarele de carne, lapte, morărit și panificație, mediu bancar etc.

Programul celor doua zile de conferință se va desfășura după modelul cu care deja v-am obișnuit:

Workshop-uri dedicate fiecărui sector (Carne, Lapte, Morărit-Panificație), ce se desfășoară in paralel

-   prezentari (20 de min.) de produse inovative, noutați tehnologice, servicii, afaceri de succes, modele de business din Europa si nu numai

-   Discuții interactive ce vor acoperi cele mai stringente și actuale aspecte din activitatea fermierilor și procesatorilor, purtate impreună cu oficialitățile direct răspunzătoare, teme propuse de asociațiile de profil sau de către companiile din cele trei sectoare

-   sectiunea Innovation: standuri de prezentare de echipamente și tehnologii de ultimă generație, produse Premium  din carne, lapte sau de panificație, tehnologii de laborator, produse bancare, consultanță etc.

-   infoTRIP - vizite de documentare în ferme și unități de procesare

-   program de Networking

Având ca argument succesul edițiilor precedente, precum și beneficiile pe care companiile  participante la edițiile anterioare le-au înregistrat, estimam un numar de 180 si 200 de participanti din rândul fermierilor, procesatorilor, furnizori de materii prime, servicii, reprezentanți ai asociațiilor de profil, oficiali, firme de consultanță, case de avocatură, bănci, fonduri de investiții, reprezentanți ai ambasadelor.

Mai multe informații despre editia a 3-a a conferinței Meat&Milk 2014 găsiți accesând www.meat-milk.ro, tel: 0040.21.223.25.21, e-mail: office@infogroup.ro.

 Vă așteptăm cu drag.

Despre INFOALIMENT

Agentia de publicitate editeaza:infoALIMENT MAGAZIN - Publicatia companiilor din industria alimentara, Fabrica de carne - Revista specialistilor din industria carnii, Fabrica de lapte - Revista specialistilor din industria lactatelor din Romania, infoFERMA - Catalogul firmelor din agricultura si zootehnie.