Vă invităm să participaţi la Conferinţa Internaţională Meat & Milk, Ediţia a II-a, 2013

BUCURESTI - 27 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Agricultura

Agenția infoALIMENT, deținătoarea celui mai mare portofoliu de colaboratori din domeniul Agriculturii și Industriei alimentare din România și revistele Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte vor organiza în perioada 26-27 iunie a.c., la Hotel Alpin din Poiana Brașov a 2-a editie a Conferinței Internaționale Meat & Milk 2013. Evenimentul de referință al anului în domeniul producției și procesării cărnii și laptelui se va desfășura sub titlul ”Eficiență, Trend, Adaptabilitate-Coordonate ale profitului în 2013”.

Logo Meat&Milk 2013

Logo Meat&Milk 2013

Lucrările Conferinței se vor bucura de o participare de prestigiu, internă și internațională. Gândite după conceptul inovator introdus de agenția infoALIMENT odată cu prima ediție, fiecare zi va debuta cu o sesiune comună, în care vor fi dezbătute cele mai acute teme ale momentului.

Astfel, prima zi a lucrărilor se va derula sub genericul ”Sectoarele de CARNE și LAPTE sub șocul evenimentelor din 2013”, sesiunea generală rezervată celei de-a doua zile purtând titlul ”Zonele cheie ale finanțării investițiilor în sectoarele de CARNE și LAPTE în 2013”. Subliniem faptul că tematica a fost aleasă potrivit răspunsurilor primite de la cei interesați de participare, în urma sondajului efectuat de organizatori în perioada 15 ianuarie-15 februarie 2012.

Cei prezenti vor participa la workshop-urile tematice organizate pentru fiecare dintre domeniile vizate, vor putea lua contact cu ultimele produse și servicii ale companiilor expozante în cadrul secțiunii ”Innovation”, vor efectua vizite de documentare în unități de producție și procesare, în cadrul programului ”infoTRIP”, dar vor avea și posibilitatea socializării, în cadrul secțiunii ”Networking”.

Ținând cont de gravitatea evenimentetelor de pe piețele de carne și lapte, Conferința Internațională Meat-Milk 2013 își propune să pună în dialog direct reprezentanți de prim rang ai autorităților, cu oameni de afaceri, fermieri și specialiști ai celor două domenii vizate sau ai domeniilor conexe, facilitând găsirea de răspunsuri, oportunități și soluții la problemele pe care le întâmpină în activitatea lor și contribuind, astfel, la repunerea celor două industrii pe locul de elită pe care îl merită cu prisosință.

Despre INFOALIMENT

Agentia de publicitate ce editeaza publicatiile :
infoALIMENT MAGAZIN - Publicatia companiilor din industria alimentara din Romania
Fabrica de carne - Revista specialistilor din industria carnii
Fabrica de lapte - Revista specialistilor din industria de lactate
infoFERMA - Catalogul firmelor din agricultura si zootehnie

Taguri: conferi