Infobest Romania relanseaza StylishCircle.ro

Timisoara - 12 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Proiectul de success at companiei Infobest Romania , www. StylishCircle .ro, se relanseaza cu haine noi.

Proiectul de success at companiei Infobest Romania, www.StylishCircle.ro, se relanseaza cu haine noi.

Un look fresh care promite utilizatorului o navigare mai rapida, filtre optimizate si o gama larga de produse diverse de la branduri cunoscute, potrivite pentru toate gusturile.

StylishCircle a inceput de la idea de a avea toate magazinele populare in acelasi loc pentru a putea facilita cautarea si cumpararea produselor preferate din doar cateva clickuri. Prima versiune lansata a fost StylishCircle.com, apoi s-a continuat cu versiunea dedicata zonei DACH cu StylishCircle.de, iar abia apoi StylishCircle.ro.

S-a dorit a fi o comunitate pentru iubitorii de moda, insa datorita stilului de viata tot mai alert, lumea prefera sa cumpere rapid fara a mai avea timp sa creeze continut specific. Din acest motiv s-a dorit o relansare pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor utilizatorilor.

“Dupa analizarea comportamentului vizitatorilor nostri, ne-am dat seama ca ei doresc o experienta mai simplificata, rapida si fara prea multe optiuni pentru a face actiuni extra. Astfel am decis sa renuntam la partea de creare de colaje si incarcarea de imagini cu tinute pentru a oferi o utilizare mai facila.”

Produsele sunt organizate pe categorii specifice celor mai populare cautari,precum rochii de seara, astfel fiind extrem de simplu pentru oricine sa gaseasca exact ceea ce cauta. Filtrarea permite ordonarea dupa culori, noutate sau pret. Romanii prefera sa sorteze produsele favorite dupa pret de cele mai multe ori, deoarece doresc sa plateasca cel mai bun pret pentru ceea ce isi doresc sa achizitioneze.

“Ne bucuram sa vedem ca utilizatorii au primit atat de bine schimbarea implementata, numarul acestora triplandu-se deja si ne asteptam sa crestem tot la fel de rapid. Piata de fashion este in crestere exponentiala in Romania, ceea ce ne ofera certitudinea ca StylishCircle.ro poate sa fie motorul de cautare preferat pentru toti iubitorii de moda si nu numai.”

Despre Infobest Romania

Infobest este o companie cu capital german, specializată în furnizarea de soluții software. Compania, fondată în anul 1995 de către doi consultanți seniori ai Andersen Consulting, a pornit inițial ca reprezentant al grupului american Accenture. În anul 2000 și-a deschis o filială la Timișoara, iar în aprilie 2006 s-a înființat un departament de vânzări și pentru piața din România. Din 2007, Infobest pune la dispozitia companiilor din România servicii onsite, offshore, nearshore sau orice combinație care satisface nevoile clienților.
Infobest a lansat portalul de fashion StylishCircle, un proiect internațional care adună la un loc sute de branduri si zeci de iubitori de fashion din toata lumea.