Infodentis

Infodentis


Descrierea companiei Infodentis

Infodentis este un portal de educatie stomatologica dedicat in primul rand pacientilor dar si altor persoane interesate. Aici veti gasi informatii despre cele mai intalnite afectiuni dentare si detalii despre diverse proceduri, tratamente sau restaurari stomatologice intr-un limbaj usor de inteles pentru toata lumea.

Exista o mare varietate de proceduri stomatologice folosite pentru a trata diverse afectiuni dentare. O mai buna intelegere a acestora va face experienta pacientilor la cabinetul stomatologic mult mai placuta iar colaborarea dintre medicul stomatolog si pacient va fi mult mai buna. In paginile site-ului nostru veti gasi multe informatii utile si interesante: sfaturi privind igiena orala sau ingrijirea lucrarilor dentare, informatii amanuntite despre implanturile dentare sau despre tratamente de estetica dentara precum albirea dintilor sau fatetele dentare si chiar si detalii despre cum sunt realizate diverse lucrari dentare la laboratorul de tehnica dentara. Aceste articole reprezinta doar o mica parte din cuprinsul site-ului nostru. Avem si articole interesante cu noutati din sfera dentara sau tratamente recent aparute. Speram ca informatiile pe care le gasiti in site-ul nostru sa fie cat mai folositoare si experienta online cat mai placuta.

Comunicate Infodentis (GHIDRAI G. GEORGE LIVIU - CABINET MEDICAL DE MEDICINĂ DENTARĂ):

  • Cluj-napoca - 20 aprilie 2015

    In ultimii ani, laserul a inceput sa fie utilizat tot mai mult in medicina. Deoarece beneficiile acestuia s-au imbunatatit continu, laserul a ajuns sa fie folosit si pentru anumite proceduri sau [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei Infodentis.