F-Secure - produsul anului 2010!

BUCURESTI - 20 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

F-Secure a fost ales Produsul Anului 2010 de catre AV-Comparatives !
Dupa un an exceptional in care a trecut toate testele AV-Comparatives cu calificativul maxim, Advanced+, F-Secure a fost premiat acum cu titlul de Produsul Anului 2010 de catre AV-Comparatives.

F-Secure - produsul anului 2010!
 Protecting The Irreplaceable! 

2010 a fost un an impresionant pentru recunoasterea performantei produselor F-Secure.

F-Secure castiga AV-Comparative’s Whole Product Dynamic Test in urma rezultatelor excelente la testele efectuate de diverse organisme independende din intreaga lume, incluzand AV-Test, Virus Bulletin, NSS Labs si PC Security Labs. Cu rezultate remarcabile de-a lungul tuturor testelor din 2010, F-Secure se diferentiaza clar pentru protectia sa imbatabila si pentru numarul extreme de mic de alarme fals-pozitive.

Potrivit rezultatelor efectuate de AV-Test, F-Secure ofera usurinta in utlizare datorita impactului redus asupra resurselor. A obtinut scoruri exceptionale  pentru detectia statica si dinamica pentru malware necunoscut si a fost in mod clar deasupra mediei de detectie in protejarea impotriva infectarilor cu malware, precum si in dezinfectarea si repararea computerelor virusate. F-Secure a obtinut certificarea AV-Test  pentru protectie, reparare si usurinta in utilizare de doua ori la rand. Pe parcursul celui de-al doilea si al treilea trimestru al 2010, AV-Test a testat 19 produse de securitate din care doar 13 au trecut certificarea.

De asemenea, F-Secure a fost recunoscut ca avand cel mai mare progres inregistrat intre competitori fata de versiunile trecute.

 

Raportul complet il gasiti la av-comparatives.org:

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/summary/summary2010.pdf

 

Infodesign ramane la dispozitia dumneavoastra cu orice informatii despre produsele F-Secure!

 

Cu stima,

Echipa Infodesign

 

www.f-secure.com

Despre Infodesign Group S.A.

Infodesign Group este Distribuitor unic F-Secure in Romania si Bulgaria.
F-Secure Corporation protejeaza utilizatorii corporate si individuali importiva virusilor si amenintarilor de securitate a datelor. Potrivit studiilor independente din ultimii ani timpul de raspuns al F-Secure la noile amenintari este cu mult mai rapid decat cel al competitorilor majori. Solutiile de top F-Secure sunt disponibile pentru statii, gateways, servere si telefoane mobile. Fondata in 1988, compania F-Secure a fost listata la Helsinki Exchanges din 1999, si a crescut in mod constant mai rapid decat toti competitorii listati la bursele publice. Sediul central al F-Secure este in Helsinki, Finlanda. De asemenea, F-Secure are reprezentante si parteneri pe toate continentele. Protectia F-Secure este disponibila prin ISP-isti majori cum ar fi: France Telecom si TeliaSonera. F-Secure este leader global in protectia oferita telefoanelor mobile inteligente prin operatori mobili cum ar fi T-Mobile si prin parteneriate cu producatori de telefoane mobile, cum ar fi Nokia.

Taguri: antivirusInfodesignF-Securevirus
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/infodesign-group-s-a-/f-secure-produsul-anului-2010