Lansare F-Secure Client Security 9.00

BUCURESTI - 10 decembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

F-Secure si Infodesign au mare placere de a anunta lansarea in Romania a versiunii F-Secure Client Security 9.00 - produsul care face diferenta pe piata anti-virus actuala.

Lansare F-Secure Client Security 9.00


F-Secure a lucrat intens ultimele luni pentru a va prezenta acum un anti-virus performant ce consuma mult mai putine resurse decat inainte si nu face niciun compromis in ceea ce priveste rata de detectie: F-Secure Client Security 9.00 !

Cu aceasta ocazie F-Secure si Infodesign au lansat in Romania o promotie cu adevarat speciala: reducere de 70% la orice achizitie de F-Secure Client Security 9.00 pentru luna decembrie.
Sunt disponibile, de asemenea, reduceri suplimentare pentru achizitii de 2 sau 3 ani!!

Noua versiune ofera, in plus fata de suportul pentru Windows 7, urmatoarele facilitati:
- consuma mai putine resurse: reduce semnificativ impactul asupra performantei sistemului
- este mai rapida: imbunatateste performantele de scanare
- este mai simpla: in noua interfata de end-user functionalitatile sunt mai putin vizibile pentru utilizator (necesita mai putine actiuni din partea utilizatorului final)
- este de incredere: protectie sporita la browsing, identificand website-urile periculoase

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Despre Infodesign Group S.A.

Despre F-Secure Corporation

F-Secure Corporation protejeaza utilizatorii corporate si individuali importiva virusilor si amenintarilor de securitate a datelor. Potrivit studiilor independente din ultimii ani timpul de raspuns al F-Secure la noile amenintari este cu mult mai rapid decat cel al competitorilor majori. Solutiile de top F-Secure sunt disponibile pentru statii, gateways, servere si telefoane mobile. In acestea se includ produse anti-virus, desktop firewall cu intrusion prevention, antispam si antispyware ca si solutii network control pentru Internet Service Providers. Fondata in 1988, compania F-Secure a fost listata la Helsinki Exchanges din 1999, si a crescut in mod constant mai rapid decat toti competitorii listati la bursele publice. Sediul central al F-Secure este in Helsinki, Finlanda. De asemenea, F-Secure are reprezentante si parteneri pe toate continentele. Protectia F-Secure este disponibila prin ISP-isti majori cum ar fi: France Telecom, TeliaSonera, PCCW si Charter Communications. F-Secure este leader global in protectia oferita telefoanelor mobile inteligente prin operatori mobili cum ar fi: T-Mobile si Swisscom si prin parteneriate cu producatori de telefoane mobile, cum ar fi Nokia.


Infodesign Group - F-Secure Certified Partner
Tel: +4 021 2120176 / 77/ 78
Fax: + 4 021 2120179

office@infodesign.ro