Castiga cu infomariaj.ro si Skimania un sejur in muntii Tatra!

BUCURESTI - 14 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Intra pe www.infomariaj.ro, portal dedicate tinerilor ce urmeaza sa se casatoreasca, inregistreaza-te ca si pereche de vis si fii activ. Compleateaza pagina voastra personala, incarca poze si video, scrie despre povestea voastra de dragoste pe blog si schimba idei cu celelalte cupluri pe forum. Cele mai active cupluri au cele mai mari sanse de castig. Castigatorul va fi ales in urma unei trageri la sorti, care va avea loc in data de 30 ianuarie 2009.

Castiga cu infomariaj.ro si Skimania un sejur in muntii Tatra!

Conditii ce trebuiesc indeplinite pentru a ramane in concurs pentru sejurul in muntii Tatra:
- sa ai pagina web personala, completa si publica vizitatorilor portalului.
- sa fii activ pe forum - sa ai cel putin 3 comentarii pe saptamana
- sa scrii pe blog - cel putin 1 un post pe saptamana
- sa comentezi articole, bloguri si spune-ti parerea despre companiile care te-au ajutat sa iti planifici nunta.
Nu uita sa ne trimiti un mail la infomariaj@informmedia.ro prin care sa ne comunici dorinta ta de participare la concurs.
Cateva informatii despre destinatie:
Slovacia. Muntii Tatra reprezinta cea mai inalta parte a Carpatilor. Pe crestele cele mai inalte ale muntilor Tatra, zapada se mentine pana la 130 de zile/an. Frumusetea peisajului montan este completata de creatii ale naturii, survenite in urma unor prabusiri ale unor suprafete muntoase, situate la altitudini foarte mari, ce au generat prezenta unor lacuri, numite plesa. Astfel de lacuri sunt: Strbske Pleso si Rohacske Pleso. Renumite pentru frumusetea naturala sunt si rezevatia Slovensky Raj si Parcul National Tatra, in apropierea careia sa afla Hotelul Hutnik, hotel de 3 stele.
Slovacia este al treilea stat, dupa Elvetia si Austria, ca importanta in ceea ce priveste lungimea transportului pe cablu (teleschiuri, telecabine, s.a.).
Sponsorul concursului:

SKIMANIA - 100% Ski in Europa – Ski Austria, Italia, Franta, Elvetia sau Slovacia

Statiunile de schi in Italia, Austria, Franta, Elvetia si Slovacia sunt din ce in ce mai cautate de schiorii romani. Nici nu-i de mirare. Motivele sunt simple: partii de schi mai numeroase, mai bine preparate si servicii ireprosabile la preturi comparabile sau mai mici decat in Romania. Pentru a alege destinatia perfecta, Skimania vine in ajutor, fiind specializata pe sejururi de schi in cele mai renumite statiuni de schi din Europa!

Prin navigarea pe portalul www.skimania.ro nu veti gasi doar oferte de schi, ci si oferte cu skipass inclus sau skipass-uri cu adevarat rentabile, informatii despre stratul de zapada, harti rutiere si harti de schi, galerii foto, stiri si articole din lumea schiului. Totodata va invitam sa luati parte la dezbaterile ce au loc pe forum, nu doar pentru a primi si oferi informatii, dar si pentru a impartasii experiente personale ganduri, sentimente si a lua parte la dezbateri pe diverse teme cu alti impatiniti al schiului.

Ideea companiei noastre este de-a oferi vacante de neuitat si numeroase posibilitati de comunicare a unei comunitati, care vorbeste aceeasi 'limba', respira acelasi aer al muntilor, iar tema de discutie este intotdeauna: alunecarea pe partii imaculate!

Castigatorii ultimului concurs se pregatesc sa plece in Egipt. Fi tu urmatorul care castiga!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inform-media-srl/castiga-cu-infomariaj-ro-si-skimania-un-sejur-in-muntii-tatra