Schimbări în echipa de management a Inform Media România

Timisoara - 9 mai 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Media / Publicitate

Monica Trușcă și Andreea Dogariu , administratorii Inform Media România, au cerut să fie eliberate din poziția de management pe care o ocupau în cadrul companiei. Monica Trușcă, coordonatorul diviziei de business online și Andreea Dogariu, coordonatorul diviziei de print, și-au încheiat condițiile contractuale cu Inform Media, amiabil, începând cu luna mai 2012.

Istvan Fodor rămâne singurul Administrator al Inform Media România și va continua să conducă cele 2 divizii de business alături de Josef Kogler CEO-ul Inform Media Group.

În ultimii  4 ani, Inform Media a devenit unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de publicitate online din România, cifrele sale de audiență ridicându-se la 6 milioane VU; 13 milioane vizite și 74 milioane afișări în fiecare lună, conform Sati.ro. Mai mult decât atât, este cele mai mare publisher de titluri locale, cu publicații lider de piață în toată partea de vest a țării: Jurnal Bihorean; Bihari Naplo; Jurnal Arădean; Jurnal de Caraș Severin; Agenda și Publi Tim.