Utilecopii.ro - intr-un nou design

BUCURESTI - 22 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Utilecopii.ro are nemasurata bucurie de a va anunta lansarea unui nou design al site-ului, conceput special pentru a intari, si usura in acelasi timp, legatura cu cititorii sai. Informatiile structurate pe sectiuni specifice vor fi mai usor de accesat, facand din timpul petrecut pe site o experienta unica.

Doua dintre evenimentele cele mai importante din viata unei mamici, sarcina si nasterea, se bucura de atentie sporita pe utilecopii.ro, prin structurare optima(ex. sarcina pe saptamani, sarcina pe luni). Aceeasi grija permanenta o manifestam si pentru dezvoltarea bebelusului sau pentru diversificarea alimentatiei in primul lui an de viata, venind in intampinarea ta cu graficul perfect.

Calitatea continutului, devenita deja emblema a comunitatii noastre de mamici si tatici, se va ridica si de acum inainte la nivelul asteptarilor voastre. Echipa de specialisti cooptata de utilecopii.ro va asteapta cu raspunsuri prompte si pertinente la toate intrebarile si nelamuririle ce apar inevitabil in aceasta minunata calatorie a cresterii unui copil.

Mai mult chiar, ne angajam sa organizam periodic videoconferinte live interactive, pe teme propuse de voi, punandu-va la dipozitie medici si specialisti cu experienta.

Alaturi de copilul tau crestem si noi!