277 de filme medicale dublate in limba romana

Iasi - 11 decembrie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Informatia Medicala a lansat in premiera in Romania 277 de filme medicale dublate in limba romana.

277 de filme medicale dublate in limba romana

Te faci bine informat!

Portalul www.informatiamedicala.ro a lansat in exclusivitate, pentru Romania, in parteneriat cu Blausen Medical, 277 de filme medicale dublate in limba romana ce prezinta principalele afectiuni si anatomia corpului uman. Blausen Medical Communication este o companie de clasa mondiala, specializata in animatii medicale si stiintifice, care detine cea mai mare biblioteca virtuala din lume. Fondata in anul 1991, in Houston, Texas, detine birouri si are parteneriate in toata lumea.

Ovidiu Chitovanu, coordonatorul portalului Informatia Medicala, declara:”Dupa o munca sustinuta de peste 5 luni, suntem gata sa oferim publicului romanesc, informatii audio-vizuale despre anatomia, principalele afectiuni si tehnici de reconstructie si infrumusetare a corpului uman.

Grupate sub sloganul , pe langa cele 277 video medicale prezentate, portalul www.informatiamedicala.ro mai ofera: stiri si articole medicale, coordonate despre spitale/farmacii/cabinete/clinici/firme medicale, evenimente medicale si un bogat index de medicamente si termeni medicali.”

Despre Informatia Medicala

Portal medical de informare pentru toti utilizatorii din Romania
contact@informatiamedicala.ro www.informatiamedicala.ro 0332402333
contact@informatiamedicala.ro