Informatica lanseaza solutia B2B Data Exchange pentru platitorii de asigurari de sanatate

BUCURESTI - 29 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti 29 Octombrie 2009
NOUTATI
-Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), provider mondial de softuri de integrare de date, a anuntat disponibilitatea B2B Data Exchange solutia pentru platitorii de asigurari de sanatate.
-B2B Data Exchange raspunde nevoilor de validare a datelor HIPAA si a nevoilor de migrare HIPAA 5010.
-B2B Data Exchange ofera posibilitatea tuturor companiilor de asigurari de sanatate sa valideze mesajele HIPAA.
-B2B Data Exchange ofera schimb de date electronic si conformare la infrastructura HIPAA, incluzand validarea functionalitatii de la Edifecs – liderul in testari HIPAA, certificari si validari.

Informatica lanseaza solutia B2B Data Exchange pentru platitorii de asigurari de sanatate

Solutii tehnice demonstrate pentru platitorii de asigurari sociale

Solutia B2B Data Exchange pentru platitorii de asigurari de sanatate da posibilitatea organizatiilor sa-si conduca initiativele spre rate de asigurare mai mici, sa-si imbunatateasca grija fata de pacient si sa-si reduca semnificativ costurile. Acestea se vor obtine prin implementarea unui hub de client care sa automatizeze schimbarea, validarea, transformarea si curatarea datelor din tranzactiile dintre platitori si provideri.

-Transformare universala de date – transforma si integreaza orice format de date (HL7, EDI traditional, XML, NCPDP, file flat, date mainframe, si atasamente nestructurate) in timp real si in serie.
-Conformare la validarea HIPAA – asigura conformarea HIPAA cu transformarea si validarea suportului pentru toate tranzactiile si seturile de reguli HIPAA.
-Migrare la HIPAA 5010, ICD 10 – asigura suport pentru standarde HIPAA cu mapari automare si precise intre versiuni.
-Parteneri si sisteme 0n Boarding – ofera preluare rapida si la costuri mici a providerilor si a partenerilor de asigurari de sanatate.
-Integrare de date end to end si vizibilitate – automatizeaza intreagul proces de cereri electronice de data exchange, incluzand abilitatea de a monitoriza datele incorecte.


•“Solutia Informatica B2B Data Exchange pentru platitorii de asigurari de sanatate este cuprinzatoare si economica, oferind optimizarea procesului electronic de cereri, asigurand conformarea cu HIPAA ‘’ a spus Girisch Pascha, manager al Data Integration – Informatica. ”Clientii beneficiaza acum de o platforma unificata pentru toate cererile electronice si procesul de data exchange, evitandu-se solutiile de nisa. Asiguratorii din sanatate isi pot creste valoarea acelor investitii cu ajutorul Informatica si isi pot automatiza intregul proces’’
•‘’Este o placere sa fii partener cu Informatica atunci cand acestia aduc solutii multifatetate si versatile pe piata si se adreseaza provocarilor din asigurarile de santate carora trebuie sa le facem fata astazi’’ a spus Sunny Singh, CEO la Edifecs.

Suport resurse:

http://www.informatica.com/solutions/healthcare/b2b_healthcare_payers_hub
http://technet.informatica.com/forums/b2b-data-exchange-forum

Despre Informatica South East Europe

Despre Informatica
Informatica este furnizorul independent de software, leader in data integration de tip enterprise. Cu Informatica, companiile pot castiga o mai mare valoare a informatiilor de business prin integrarea tuturor activelor informationale in cadrul organizatiei. Peste 3,300 de companii din lume se bazeaza pe Informatica pentru a reduce costul si timpul necesar pentru a rezolva nevoi variate ca dimensiune si complexitate, legate de integrarea informatiilor. Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati www.informatica.com

Despre Informatica South East Europe
Informatica South East Europe este distribuitorul regional al Informatica in Romania si Sud Estul Europei, ce ofera prin intermediul echipe sale locale servicii de sales, pre-sales, after-sales, training si suport tehnic dedicat clientilor si partenerilor. Compania este implicata in proiecte ce au ca scop dezvoltarea avantajelor competitive ale companiilor, prin oferirea unor solutii inovatoare, in masura sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business.

Pentru mai multe informatii despre Informatica South East Europe, va rugam sa accesati www.informatica-see.ro sau www.informatica.com sau sa ne scrieti pe adresa: sales@informatica-see.ro
office@informatica-see.ro