Informatica South East Europe lanseaza programul “INFORMATICA PARTNER NETWORK”

BUCURESTI - 18 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Informatica, compania leader in software de tip data integration si Informatica South East Europe, reprezentanta sa regionala sustin in mod activ dezvoltarea retelei de parteneri Informatica in Romania.

Informatica South East Europe lanseaza programul  “INFORMATICA PARTNER NETWORK”

Bucuresti - 18 Septembrie, 2008 - Informatica South East Europe anunta lansarea noului sau program “Informatica Partner Network”, ce cuprinde un set programe si servicii destinate sa sustina dezvoltarea partenerilor si promovarea solutiilor in conjunctie cu produsele Informatica. Programul are ca scop imbunatatirea colaborarii dintre Informatica South East Europe si companiile potentiale partenere, astfel incat acestea din urma sa poata beneficia de solutiile data integration de tip enterprise, fiind apoi in masura sa le ofere clientilor lor din Romania si nu numai.

Prin aderarea la programul “Informatica Partner Network”, potentialele companii partenere vor putea sa furnizeze clientilor un avantaj competitiv in economia globala a informatiilor din zilele noastre, oferindu-le posibilitatea de a accesa, integra si securiza toate activele informationale de care acestia dispun.

Noul programul dedicat partenerilor se bazeaza pe programul existent al Informatica si introduce o structura ce ofera o varietate de modalitati prin care companiile interesate sa devina partenere pot lucra cu Informatica South East Europe, pot accesa demo-uri, documente si alte active informationale de valoare.

“Noul program dovedeste angajamentul nostru de a lucra indeaproape cu parteneri software, system integrators sau technology partners pentru a oferi solutii inovatoare end-to-end” a spus Bogdan Ciubotaru, General Manager, Informatica South East Europe. “Partenerii nostri vor juca un rol extrem de important in atingerea obiectivelor companiei pe piata din Romania si din regiune. In acelasi timp, vrem sa ne asiguram ca a deveni un partener Informatica este un proces simplu si transparent, atat din perspectiva angajamentelor cat si in ceea ce priveste valoarea adaugata livrata clientului final.”

Pentru mai multe detalii despre programul “Informatica Partner Network” si despre aderarea la acesta va rugam contactati Informatica South East Europe la office@informatica-see.ro sau 021/3155730.

Despre Informatica South East Europe

Despre Informatica
Informatica este furnizorul independent de software, leader in data integration de tip enterprise. Cu Informatica, companiile pot castiga o mai mare valoare a informatiilor de business prin integrarea tuturor activelor informationale in cadrul organizatiei. Peste 3,300 de companii din lume se bazeaza pe Informatica pentru a reduce costul si timpul necesar pentru a rezolva nevoi variate ca dimensiune si complexitate, legate de integrarea informatiilor. Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati www.informatica.com

Despre Informatica South East Europe
Informatica South East Europe este distribuitorul oficial si unic al Informatica in Romania si Sud Estul Europei, ce ofera suport tehnic dedicat clientilor si partenerilor. Compania este implicata in proiecte ce au ca scop dezvoltarea avantajelor competitive ale companiilor, prin oferirea unor solutii inovatoare, in masura sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business.

Informatica South East Europe
Adress: Splaiul Unirii, Nr 4
Email: office@informatica-see.ro ; sales@informatica-see.ro
Tel: +40 21 315 5730
Fax: +40 21 315 5733
Web: www.informatica-see.ro

office@informatica-see.ro