Casti stereo Bluetooth Avantree - pentru o libertate totala in miscare!

BUCURESTI - 10 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail

Live site

Vrei sa asculti muzica de pe telefonul tau in timp ce alergi sau mergi cu bicicleta prin parc, in metrou, pe strada, fara sa te deranjeze firele? Castile bluetooth Avantree sunt solutia perfecta pentru tine!

casti, bluetooth, avantree, sacool, jogger, hive, avantree.ro

casti, bluetooth, avantree, sacool, jogger, hive, avantree.ro

Tehnologia Bluetooth este cea mai populară soluţie de conectare wireless pentru dispozitive precum telefoane mobile, camere foto digitale şi video, laptop-uri, tablete, imprimante, periferice-casti, boxe. Este o solutie eficienta pentru reţelele de mici dimensiuni datorită avantajelor tehnologiei care permit operarea fără intervenţia utilizatorilor şi la un consum foarte redus de putere, făcând-o astfel potrivită pentru a fi utilizată de către dispozitive mici, portabile, care sunt alimentate de obicei cu baterii. Produsele Bluetooth sunt simplu de utilizat – in ziua de azi sute de tipuri diferite de produse Bluetooth comunica intre ele simplu si eficient.

Vrei sa asculti muzica de pe telefonul tau in timp ce alergi sau mergi cu bicicleta prin parc, fara sa te deranjeze firele? Vrei sa dansezi, sa te joci pe tableta sau sa vezi un film fara sa-i deranjezi pe cei din jur si esti deranjat din cauza firelor? Suna telefonul in timp ce faci activitatile descrise mai sus? Nicio problema, automat muzica se opreste si poti vorbi la telefon.

Toate acestea le poti face cu ajutorul unei perechi de casti audio stereo Bluetooth Avantree.

Castile stereo bluetooth Avantree Sacool au un design modern si elegant, sunt pretejate la intemperii, putand fi utilizate si in exterior. Cu un sunet clar, de inalta calitate, atat pentru muzica cat si pentru convorbiri, castile stereo Sacool se pot folosi cu orice telefon sau tableta bluetooth si ofera un timp de convorbire sau redare muzica continua de pina la 5 ore. Greutatea mica de numai 18g le face confortabile de purtat si transportat. Oriunde te-ai afla, la birou, pe strada, in metrou, in masina, castile stereo bluetooth Sacool, disponibile in 5 culori, se potrivesc perfect.

Esti o persoana activa, dansezi, alergi prin parc, mergi cu bicicleta, esti la sala de sport si vrei sa asculti muzica ta preferata de pe telefon fara sa fi deranjat de fire. Nicio problema, castile stereo bluetooth Avantree Jogger sunt perfecte pentru tine. Cu un design modern si elegant, pretejate la intemperii, putand fi utilizate si in exterior, cu un sunet clar, de inalta calitate, atat pentru muzica cat si pentru convorbiri, castile Jogger ofera un timp de convorbire sau redare muzica continua de pina la 9 ore.

Esti pasionat de muzica, de filme sau de jocuri si oricand ai un moment liber la birou, in metrou, in parc, vrei sa asculti cele mai indragite hituri de pe telefonul tau , sa joci cele mai noi jocuri de pe tableta ta, sau sa vezi un film, fara sa deranjezi pe cei din jur? Atunci castile stereo Bluetooth Avantree Hive sunt ceea ce iti trebuie. Cu o autonomie de pina la 18 ore de functionare continua si un timp de standby de pina la 8 zile, poti sa fi sigur ca la o singura incarcare castile Hive te tin o saptamana de utilizare medie.

Avantree este un brand recunoscut pentru designul si calitatea produselor salebazate pe tehnologia bluetooth, fiecare detaliu este atent studiat si tratat cu profesionalism, materialele sunt atent selectionate astfel incat produsul final sa fie pe masura asteptarilor clientilor.

Castile bluetooth Avantree pot fi achizitionate de pe www.avantree.ro sau de la partenerii: pcgarage.ro, cel.ro, pcfun.ro, etc

Cautam parteneri, reselleri, agenti vanzari pentru produsele Avantree.

Despre INFOTOUCH

InfoTouch Systems este o companie romanesca specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch infoTouch iTable, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC InfoTouch iTab., accesorii Bluetooth pentru telefoane si tablete marca Avantree.
InfoTouch, BeTouch, InfoTouch iTable, InfoTouch iTab sunt marci inregistrate InfoTouch Systems S.R.L., celelalte marci apartin firmelor respective.

Taguri: tabletetelefoncastiCascabluetoothavantreesacooljoggerhive
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/infotouch/castile-stereo-bluetooth-avantree-pentru-o-libertate-totala-in-miscare