Concurs pentru Fotografii de Vacanta organizat de Infopensiuni.ro

BUCURESTI - 7 martie 2008

Comunicat tip General in Turism

Inscrierea in Concursul Fotografiilor de Vacante se apropie de final.
La sfarsitul lunii februarie Infopensiuni.ro a demarat un concurs pentru fotografiile realizate de turisti in vacantele din Romania. Inscrierea in concurs presupune adaugarea de fotografii de vacanta in Galeria Foto, in perioada 29 februarie - 16 martie. Cea mai votata fotografie si cea mai resuita vor fi recompensate cu enciclopedii oferite de Reader’s Digest.

Pentru a putea inscrie fotografii in concurs pe poze.infopensiuni.ro, turistii trebuie sa fie inregistrati pe Infopensiuni.ro. Accesand contul personal, utilizatorii pot adauga fotografii de vacanta din Romania creand albume, in functie de locatia vizitata. Pe de alta parte, pentru a putea vota imaginile, nu este necesara autentificarea.

Imaginile care nu reprezinta Fotografii de Vacanta sau nu au o calitate corespunzatoare vor fi eliminate de concurs.

Se pot acorda voturi atat in perioada de inscriere a pozelor in concurs (29 februarie -09 martie) cat si in faza finala concusului (10-16 martie). Dintre imaginile adaugate vor fi selectate cele mai votate (numar mare de voturi acordate + punctaj bun). Acestea vor putea fi votate timp de o saptamana.


Un juriu reprezentat de Echipa Infopensiuni.ro va desemna cea mai reusita Fotografie de Vacanta. In acest caz, voturile acumulate vor conta pentru departajare.

Castigatorii concursului vor fi anuntati in decurs de 5 zile de la terminarea concursului. Acestia au obligatia sa revendice premiile timp de 90 de zile de la anuntarea numelor castigatoare.

Premiile oferite castigatorilor sunt ghiduri despre cele mai interesante locuri din lume: “Lumi fascinante, Locuri uimitoare” si “Descopera Minunile Lumii”.

Informatii si raspunsuri legate de Concurs, cat si Regulamentul si Conditiile de participare pot fi gasite pe Forum.infopensiuni.ro si pe Forum.infoturism.ro.