Last Minute – aplicatia ofertelor turistice de ultim moment!

BUCURESTI - 30 aprilie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, HoReCa, Internet

Infoturism Media SRL administreaza prima aplicatie de turism pentru utilizatorii de smartphone-uri ce ruleaza sistemele de operare iOS si Android: “Last Minute” - aplicatia ideala pentru cei care se pregatesc de vacanta.

Last Minute – aplicatia ofertelor turistice de ultim moment!

Ofertele turistice “Last Minute”, apreciate si cautate din ce in ce mai mult de turistii romani, sunt oferte cu un tarif redus valabil pentru locurile ramase disponibile cu cateva saptamani sau zile inainte de plecarea propriu-zisa.

Infoturism Media SRL administreaza prima aplicatie de turism pentru utilizatorii de smartphone-uri ce ruleaza sistemele de operare iOS si Android: “Last Minute” - aplicatia ideala pentru cei care se pregatesc de vacanta, dar si pentru cei care vor sa evadeze in ultimul moment pentru petrecerea catorva zile in locuri interesante si la preturi accesibile.

Aplicatia Last Minute ajuta turistii in alegerea destinatiei celei mai potrivite si in gasirea celor mai bune oferte de sezon pe care le pot accesa rapid, oferindu-le acestora posibilitatea de a putea rezerva imediat ofertele turistice last minute dorite.

Cu ajutorul aplicatiei, potentialul turist isi reduce considerabil timpul consumat cu alegerea ofertei potrivite pentru el si familia sa. Aplicatia ii ofera toate informatiile de care are nevoie, cu minim de energie, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la agentia de turism sau sa caute printre miile de oferte prezente pe site-urile de profil, acesta putand accesa instantaneu detaliile ofertelor si datele de contact ale agentiei alese.

Aplicatia dispune de filtre de cautare pentru destinatie, pret, transport, categorie hotel si data, ceea ce faciliteaza accesul la destinatii turistice variate, la o multime de hoteluri de pe intreg mapamondul, folosind mijloace de transport diverse, alegand perioada cea mai potrivita sau categoria de hotel dorita si selectand din plaja de preturi pe cel mai convenabil. In acelasi timp, se pot adauga la favorite ofertele turistice care se potrivesc cel mai bine dorintelor si posibilitatilor turistului, pentru a le putea accesa si compara mai usor ulterior. Setarea functiei alerte anunta turistul atunci cand este introdusa o noua oferta de vacanta conform cerintelor acestuia. La dispozitia turistilor care nu sunt interesati de anumite destinatii este pusa optiunea de excludere destinatii astfel incat rezultatele afisate sa nu mai includa locatii deja vizitate sau care nu corespund preferintelor utilizatorilor.

Aplicatia a fost creata de Infoturism Media SRL si  este disponibila in Apple Store si Google Play, putand fi descarcata gratuit si de pe site-ul Infoturism.ro. Aplicaţia a fost premiată cu ocazia eTravel Conference 2013.