Comunicate INFRASOFT

INFRASOFT

Compania INFRASOFT a emis 8 comunicate de presa

 • Documenta DMS sustine sportul romanesc la organizarea celei mai importante competitii de echitatie din Balcani

  Documenta DMS sustine sportul romanesc la organizarea celei mai importante competitii de echitatie din Balcani

  BUCURESTI - 31 august 2016

  In perioada 1 – 4 Septembrie, in localitatea Adunatii Copaceni de langa Bucuresti, are loc “Balkan Equestrian Championship” – concurs organizat sub egida Federatiei Ecvestre Romane (www.fer.org.ro ). 278 de cai din 9 țări au ajuns la București pentru a participa la Balcaniada Ecvestră. Este un record absolut în istoria de 48 de ani a competiției, valoarea cailor fiind estimată la peste 50 de milioane de euro. Este pentru prima oară în 20 de ani când România îndeplinește toate criteriile cerute de Federația Internațională de Echitație pentru Finala Campionatului Balcanic de Sărituri peste Obstacole.    comunicatul de presa

 • Ziarul Financiar: Succes important al softiștilor români în Germania: produsul Documenta DMS

  BUCURESTI - 3 aprilie 2015

  Succes important al softiștilor români în Germania: produsul Documenta DMS    comunicatul de presa

 • Documenta | Solutie de Document Management si Arhivarea Electronica - http://infrasoft.ro/documentadms/

  BUCURESTI - 23 august 2010

  INFRASOFT lanseaza pagina de wikipedia pe segmentul DMS (Document Management System) - http://ro.wikipedia.org/wiki/DMS    comunicatul de presa

 • B2B in cadrul DocumentaERP

  B2B in cadrul DocumentaERP

  BUCURESTI - 17 iulie 2009

  Avand ca obiectiv sustinerea clientilor sai in economisirea unor sume importante de bani si alinierea la bunele practici internationale, INFRASOFT a lansat functionalitatile B2B in cadrul sistemului integrat DocumentaERP.

  Modelul Business to Business se refera la comercializarea de produse si/sau servicii numai intre firme. Comertul electronic de tip B2B poate ajuta o firma sa economiseasca sume importante de bani sau sa fie mai eficienta si sa isi sporeasca veniturile.
      comunicatul de presa

 • DocumentaERP - Optimizarea lucrului in depozit utilizand locatorii de inventar

  DocumentaERP - Optimizarea lucrului in depozit utilizand locatorii de inventar

  BUCURESTI - 29 iunie 2009

  In noua versiune a DocumentaERP, INFRASOFT a implementat mecanismul de gestionare a marfii in depozit utilizand locatorii de inventar (pentru intrare, regasire, pregatire comenzi si urmarire marfa).

  Acest mecanism, coroborat cu functionalitatile existente de urmarire a stocului de marfa utilizand „Serial Number” si „PART Number”, asigura o optimizare a lucrului cu marfa in depozit prin diminuarea timpilor necesari regasirii produselor pentru pregatirea marfii si onorarea comenzilor clientilor.
  Noua functionalitate se integreaza in demersurile INFRASOFT de a maximiza ROI-ul clientilor sai prin achizitionarea sistemului ERP integrat DocumentaERP (logistica, gestiune, financiar, contabilitate, trezorerie, stocuri, facturare, CRM, Document Management)
      comunicatul de presa

 • Popularizarea solutiilor de document management – Document Express

  Popularizarea solutiilor de document management – Document Express

  BUCURESTI - 23 aprilie 2009

  Avand ca obiectiv popularizarea utilizarii sistemelor de Document Management in cadrul firmelor din Romania, INFRASOFT lanseaza editia Document Express a sistemului integrat DocumentaERP, bazat pe tehnologie ORACLE, la un pret de 650 Euro (instalare si instruire inclusa in pret).    comunicatul de presa